K. Khachanov vs R. Bautista Agut: Tipovi, savjeti i kvote – 18.02.2022.

Dusan
18 veljače, 2022
445 Views
Karen Khachanov – Roberto Bautista Agut

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Karen Khachanov

Karen Khachanov je nekadašnji 11-ti igrač svijeta koji je posljednjih godina u velikom padu forme i trenutno je 27-mi reket svijeta. Ipak, u posljednjih godinu dana igra na zaista visokom nivou i za očekivati je da e brzo vrati u top 20 igrača. Igrač je koji obožava igrati na brzoj podlozi a posebno mu odgovaraju usovi igre u dvorani gdje je osvojio većinu svojih ATP turnira.

Karen Khachanov je ove godine na omjeru 10-4 a na ovom turniru je fantastičan. Igrao je protiv McDonalda, Ruusovorioa i u posljednje vrijeme fantastičnog Marina Čilića i u tri odigrana meča je izgubio ukupno jedan set. U sedam odigranih setova je pretrpio svega dva breaka što dovoljno govori o njegovom servisu i igri na njegovim servis gemovima.

Roberto Bautista Agut

Roberto Bautista Agut je 33-godišnji teniser iz Španjolske koji je trenutno 16-ti reket svijeta. Igrač je koji je dugo vremena u društvu 20 najboljih. Može igrati sjajno na svim vrstama podloga a najbolje rezultate postiže na hardu.

Bautista je igrač koji se odlično kreće sa osnovne linije i često zna iscrpiti protivnike. Njegove loptice nisu isuviše snažne ali idu duboko u polje i izuzetno je teško svakome igrati sa osnovne linije protiv njega. Ove godine je Bautista na omjeru 9-3 a s obzirom da je na Australian Openu ispao još u trećem kolu sigurno da nije zadovoljan početkom sezone.

Obojica su dugo vremena u društvu 20 najboljih te ne izneađuje da imaju veliki broj međusobnih susreta. Do sada su igrali osam puta jedan protiv drugog i trenutno je 6-2 u međusobnom za Bautistu.

Tipovanje na susret

U duelu između Bautiste i Khachanova će sigurno Karen Khachanov praviti daleko veću prednost servisom dok bi Bautista trebao imati blagu prednost u razmjenama. Iako su obojica sjajni returneri za očekivati je da u dvoranskim uvjetima vidimo jedan meč bez mnogo break prilika i meč koji može otići na obje strane. Treba očekivati veliki broj servis gemova koje će igrači osvajati bez problema a nema sumnje da će ključ za pobjedu biti duže razmjene.

Naš tip za ovaj susret je pobjeda više od 22.5 gemova što kladionica rabona plaća odličom kvotom 1.82. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket. Jako dobar izbor klađenja na ovom meču je i tie brake prvog seta na što je tečaj iznad 4.00 te je idealan za ljubitelje klađenja na visoke tečaje.

TIP: (22.5) više

Rabona Kladionica

4.5/5
  • Sportska kladionica prima igrače iz mnogih zemalja
  • Sajt preveden na veliki broj jezika
  • Jedinstvene promocije i VIP klub
  • Solidan izbor sportova i marketa za klađenje
  • Odlična Rabona mobil app
  • Još uvek novi na tržištu
  • Margine bi mogle biti bolje
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan