Leicester vs Brentford: Tipovi, savjeti i kvote – 20.03.2022.

Dusan
19 ožujka, 2022
529 Views
Leicester - Brentford

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Leicester

Ekipa Leicestera je posljednjih nekoliko sezona igrala na zaista visokom nivou te su očekivanja i od ove bila ogromna ali ekipa Brendana Rodgersa u dosadašnjem toku sezone nije igrala najbolje. Prethodne dvije sezone su dugo bili u top 4 i borili su se za Ligu Prvaka ali su u obje sezone u posljednjem kolu izgubili tu bitku.

Oni su trenutno ekipa sa sredine tablice Engleske Premier Lige. Imaju svega 33 osvojena boda te se ne mogu uključiti u utrku za Europu. Veliki problem u toku čitave sezone za ekipu Brandana Rodgersa su brojne ozljede unutar momčadi. Također, posljednja linija ne igra najbolje, od početka sezone su primili 45 pogodaka.

Brentford

Sa druge strane ekipa Bretnforda je nakon ulaska u Premier Ligu dugo vremena stojala odlično i izgledalo je da će bez većih poteškoća ostati u društvu najboljih. Ipak, kako je sezona odmicala njihova forma je padala, posljednja linija se mnogo mučila i rijetki su susreti u kojim sačuvaju svoju mrežu.

To je u jednom trenutku prouzrokovalo crni niz rezultata kojim su se značajno približili zoni ispadanja. Čak su bili i ekipa sa najlošijom formom u ligi te su mnogi bili mišljenja da ćemo ih brzo vidjeti u zoni ispadanja. Ipak, nakon sjajnih partija u posljednja dva kola i pobjeda nad Norwichem u gostima te Burnleyom pred svojim navijačima udaljili su se od zone ispadanja.

Trenutno je Brentford 15-toplasirana momčad lige i još uvijek nisu obezbjedili ostanak u društvu najboljih ali imaju velikih osam bodova prednosti u odnosu na ekipe u opasnoj zoni. Napadačka zona od početka igra sjajno a nakon što se njihov najbolji napadač Ivan Toney vratio u formu došli su i bolji rezultati.

Prijedlog za tipovanje

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo gledati jedan atraktivan dvoboj sa pregršt gol prilika na obje strane. Posljednje linije kod obje momčadi ne djeluju najbolje od početka sezone dok su napadačke zone sjajne te nema sumnje da je na ovom susretu klađenje na golove najbolji izbor.

Naš tip za ovaj meč je BTTS (oba tima daju gol) što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.76. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: BTTS

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

 

Author Dusan