Levadia – Dundalk: Analiza utakmice

MilosNS
28 srpnja, 2021
473 Views
dundalk vs levadia

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru uzvratne utakmice kvalifikacija za Ligu Europa, gde se u Estoniji sastaju ekipe Levadije i Dundalka.

Levadia

Domaća ekipa može biti zadovoljna onim što je uradila na prvom meču, pošto su nakon bolje igre postigli dva pogotka. Ruku na srce i primili su dva pogotka, ali uvek je dobro kada jedna ekipa uvidi na gostovanju da može da igra na višem nivou od svog protivnika. Levadia je trenutno u punoj takmičarskoj formi, pošto se njihovo prvenstvo igra već duže vreme.

Dundalk

Gosti sa druge strane su odigrali vrlo hrabro u prvom meču pogotovo imajući u vidu da su oni realno slabija ekipa u ovom dvomeču. Ipak, nakon prvog duela oni više nemaju šta da izgube i sasvim smo sigurni da će pokušati da igraju hrabro i da možda pobede na ovom meču.

Očekivani sastavi

Nema previše problema za trenere obe ekipe pred ova jduel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom i bilo je 2-2.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je biti ili ne biti, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.69 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.