Litva – Slovenija: Analiza utakmice

Sportske
4 srpnja, 2021
443 Views
litva slovenija

U litavskom hramu košarke u Kaunasu u Žalgirio Areni pred prepunim tribinama danas će snage odmjeriti dva velikana svjetske košarke Litva i Slovenija.

Radi se o odlučujućem dvoboju za plasman na Olimpijadu između dva suparnika od kojih se i očekivalo da budu u finalu s obzirom na kvalitetu koju posjeduju.

Litva je okupila sve najbolje što imaju na raspolaganju za ovaj turnir. Odazvala su im se dva NBA-ovca Valančiunas i Sabonis koji predvode ovaj sjajan tim pun zvijezda. Očekivano su protutnjali grupom(uvjerljiva slavlja nad Venezuelom i J. Korejom) a jučer su u polufinalu uz manje probleme na kraju rutinski riješili Poljake(88:69).

Slovenci u ovom trenu posjeduju možda i najveću ofenzivnu kvalitetu iza SAD-a a igraju bez jednog od najboljih igrača Gorana Dragića koji ih gleda s tribina. Dončić i Tobey demoliraju na koga god naiđu pa su tako redom padale Angola, Poljska i Venezuela u rekordnim poenterskim predstavama Slovenaca.

Danas će Slovenija imati najzahtjevniji zadatak dosad i mi smatramo kako na kraju neće doći do pobjede kao što smatraju kladionice po postavljenim kvotama. Čeka ih “našpanani” domaćin koji će imati huk s tribina a realno po kvaliteti Slovenija u ovom trenu nije iznad Litve.

Prijedlozi za tipovanje

U Litvi u Kaunasu protiv ovakvog rostera domaćina nitko na svijetu osim SAD-a ne može biti favorit. Kladionice su otišle toliko daleko da Sloveniji daju prednost od 3.5 poena tako da predlažemo da će Litva to pokriti a moguće i pobijediti što također treba probati za manji ulog.

Tip:    Lithuania – Slovenia  Hendikep   Hendikep  1  3.5

Tečaj:    1.80

Kladionica:    22Bet

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske