Liverpool vs Villarreal: Tipovi, savjeti i kvote – 27.04.2022.

Dusan
27 travnja, 2022
663 Views
Liverpool vs Villarreal

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Malo ko je mogao očekivati da će Villareal uspeti da stigne do polufinala Lige Šampiona, ali se i to desilo. Fudbaleri ekipe iz Španije će sutra odigrati verovatno najteži meč ove sezone, obzirom da će im protivnik biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje trofehja Lige Šampiona – Liverpool.

Liverpool

Ekipe trenera Klopp-a je relativno lako uspela da dođe do ove faze takmičenja. Liverpool je takmičenja u grupnoj fazi završio sa maksimalnih osamnaest bodova, a moramo reći da to nije bilo previše očekivano, obzirom da su u grupi B bili još i Atletico Madrid, AC Milan i Porto.

Liverpool je na tih šest utakmica primio samo šest golova, i time još jednom pokazao da je jedna od najboljih defanzivnih ekipa u Evropi u ovom trenutku. Uz malo poteškoća su potom eliminisali Inter, a onda su na red došla dva meča protiv Benfica-e.

U prvom meču u gostima je Liverpool ubedljivo slavio rezultatom 3:1, a onda je Benfica u revanš meču pružila neočekivano žestok otpor, i uspela da postigna čak tri gola. Liverpool je taj meč mogao da odigra značajno opuštenije, pa nas iz tog razloga ne čudi tako visok broj primljenih golova, iako je Liverpool ekipa koja igra mečeve sa posebnom pažnjom na odbrambeni segment igre.

Domaći tim će sasvim sigruno već u prvom meču želeti da obezbedi plasman u finale, tako da smo uvereni da ćemo još jednom prisustvovati utakmici u kojoj ekipa Liverpool-a u potpunosti kontroliše tok dešavanja ta terenu, što znači da će Villareal imati velikih problema u postizanju gola na sutrašnjoj utakmici.

Villarreal

Malo ko je očekivao da će ekipa Villareal-a uspeti da izbegne posledjne mesto u grupi F, ali su fudbaleri ekipe iz Španije uspeli da se domognu drugog mesta na tabeli i plasmana u narednu fazu takmičenja.

U prvom meču protiv Juventus-a su imali mnogo sreće i uspeli su da odigraju 1:1, da bi u revanš meču u poslednjih petnaest minuta utakmice postigli čak tri gola i najavili najviše moguće ambicije.

Bili su totalni austsajderi protiv Bayern Munich-a, ali se još jednom pokazalo da su želja i borbenost ipak presudni, i ekipa Villareal-a je nakon pobede u prvom meču uspela da odigra 1:1 u revanšu, i na taj način obezbedi istorijski plasman u polufinale Lige Šampiona.

Ono što moramo pomenuti je činjenica da do sada nisu igrali protiv neke ekipe koja je veoma agresivna u odbrani, i videćemo kako će se snaći protiv Liverpool-a, koji je ove sezone poznat po upravo odličnoj igri u defanzivi.

Očekujemo da će se fudbaleri gostujućeg tima na sutrašnjem meču braniti i pokušati da ostvare povoljan rezultat, kako bi o eventualnom plasmanu u finale odlučivali na domaćem terenu.

H2H

Liverpool i Villareal su do sada odigrali dva međusobna meča, i obe ekipe su ostvarile po jednu pobedu.

Povrede i izostanci

Liverpool: Firmino je neizvestan za nastup na sutrašnjem meču.

Villareal: Moreno A. Moreno G će najverovatnije propustiti meč protiv Liverpool-a.

Prijedlog za tipovanje

Obe ekipe žele plasman u finale najjačeg evropskog takmičenja u fudbalu, pa smo iz tog razloga sigurni da će i Liverpool i Villareal sutrašnji meč odigrati značajno opreznije. Klopp je svestan koliko ekipa Villareal-a može biti opasna ukoliko joj se pruži šansa da odigra otvorenije, pa zato očekujemo da će Liverpool maksimalno koncentrisano odigrati u odbrani, kako bi izbegao primanje gola, koji bi mu u mnogome otežao posao.

Prognoza: BTTS – NO

Kvota: 1.81

Kladionica: Unibet

Trenutno sportska kladionica Unibet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan