Marin Čilić vs Carlos Alcaraz: Tipovi, savjeti i kvote – 28.03.2022.

Dusan
28 ožujka, 2022
644 Views
Marin Čilić – Carlos Alcaraz

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Marin Čilić

Marin Čilić je nekadašnji top 10 igrač koji je do prije nekoliko godina bio u samom vrhu ATP ljestvice. Ipak, posljednjih godina nije igrao na najvećem nivou te je dugo vremena proveo van 40 najboljih igrača svijeta.

Prethodne godine je Marin igrao nešto kvalitetniji tenis, završio je godinu na omjeru 34-22 te je osvojio 2 turnira ATP kategorije. Na početku ove godine je nastavio sa nešto kvalitetnijim igrama te iako trenutno nije na nivou od prije nekoliko godina jasno je da je njegova igra na visokom nivou. Trenutno je na omjeru 9-6 te na posljednja tri turnira nije igrao najbolje, ispadao je u ranoj fazi turnira u mečevima u kojim je bio favorit. Ipak, u Miamiu je pružio nešto kvalitetniju partiju

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz je 18-godišnjak koji ima fantastičnu sezonu iza sebe nakon koji mnogi smatraju da će već kroz nekoliko godina na sami vrh ATP ljestvice. Prethodnu godinu je završio na omjeru 48-19 a na početku ove igra i na većem nivou. Trenutno je na omjeru 13-2, na Australian Openu je ispao od Berrettinia nakon tie brakea petog seta a nakon toga je osvojio Rio De Janeiro.

Na turniru u Indian Wellsu je Alcaraz do polufinala sa nadalom pokazao najbolje partije od svih igrača na touru. Bio je fantastičan i na servisu i vrlo agresivan u razmjenama gdje je većinom kontrolisao poene, imao veliki broj vinera te je bez problema došao do pobjeda.

Ipak, ispao je u polufinalu od sjajnog nadala u meču koji je igran na tri seta. Mogao je Alcaraz uz malo sreće i u tom meču do pobjede ali je još uvijek mlad teniser koji ima jednu profesionalnu sezonu iza sebe i jasno je da mu treba još iskustva u takvim mečevima.

U Miamiu je odigrao fantastično u prvom meču sa sjajnim Fucsovicsem. Kontrolisao je igru sa osnovne linije i na kraju je došao do rutinske pobjede od 2-0 u meču u kome je protivniku prepustio svega pet gemova.

Prijedlog za tipovanje

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo gledati mnoštvo poena osvojenih servisom. Marin je uvijek nezgodan protivnik na hardu ali Alcaraz na početkom ove godine jedan od najboljih igrača na touru. Servis ga služi sjajno a sa osnovne linije je fantastičan te smo mišljenja da će dominirati u dužim razmjenama u ovom meču i na kraju doći do rutinske pobjede.

Naš tip za ovaj meč je azijski hendikep gemova (-4) na Alcaraza što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.80. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Carlos Alcaraz (-4)

KLADIONICA: 22bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan