Nova fantastična promocija Mozzart kladionice! Nagradni fond od 60 miliona!!!

Sportske
30 studenoga, 2021
331 Views
Mozzart Gladijator

Kompanije Mozzart nas je u poslednje vreme navikla na zaista fantastične promocije. Pre nekoliko meseci pisali smo o njihovom zaista primamljivom bonusu dobrodošlice, kojim svaki novo registrovani korisnik može da dobije do 200% matched bonusa, maksimalno do 30,000 dinara.

Osim ovog bonusa za nove korisnike, Mozzart sportska kladionica i online kazino redovno nagrađuju svoje postojeće korisnike sa interesantnim promotivnim ponudama, u vidu reload i cashback bonusa. O svim tim promocijama smo detaljno pisali u našoj iskrenoj recenziji Mozzart sportske kladionice, koju možete pročitati na našoj stranici i u kojoj je ova kompanija dobila zaista visoke ocene.

Stoga, nismo bili iznenađena kada smo videli da je počela nova velika promotivna akcija, ali nismo mogli ni da se nadamo ovako impresivnim nagradama koje je Mozzart spremio za svoje korisnike.

Mozzart Gladijator – Spremite se za borbu decenije!

Nova promocija ima vrlo bombastičan naziv – Mozzart Gladijator i odmah pri samom pogledu na promo sliku igračima nivo adrenalina počinje da raste. Ne zbog samog gladijatora na slici, nego zbog Porshe Macan-a u pozadini i podnaslova koji vas obaveštava da je nagradni fond Mozzart kladionice impresivnih 60 miliona dinara. Ako vas interesuje šta je potrebno da uradite da postanete vlasnik ovog atraktivnog automobila, nastavite da čitate naš članak.

Mozzart Gladijator

Pravila Mozzart Gladijator takmičenja

Pre svega, potrebno je napomenuti da takmičenje traje od 29.11.2021 pa sve do 30.01.2022. godine, te ukoliko nemate otvoren nalog u Mozzart sportskoj kladionici i kazinu, sada je pravo vreme da to učinite. Ako se registrujete preko ovog linka, imate mogućnost dobijanja i vrlo atraktivnog bonusa dobrodošlice.

Da biste učestvovali u ovom takmičenju, potrebno je da imate registrovan nalog u kladionici Mozzart i da redovno uplaćujete tikete (pre-game ili live), te na taj način sakupljate bodove koji se računaju svakodnevno. Minimalna uplata koja se računa u nagradnu igru je 100 dinara, a bitno je znati da samo prva tri tiketa uplaćena u toku dana ulaze u obračun.

Takođe, važna informacija je da svaki tiket koji je uplaćen sa iznosom od 1,000 ili više dinara se računa kao 1,000 dinara, a svaki tiket sa uplatnom od 3,000 ili više dinara se računa kao 3,000 dinara. Dakle ako uplatite 5,000 dinara tiket, računaće se kao da ste uplatili 3,000 dinara. Dodatno, uplate koje izvršite u Mozzart kazinu se neće računati u ovoj nagradnoj igri.

Nagrade su zaista impresivne, pa tako svakog dana pobednik može da dobije 300,000 dinara, a nedeljni pobednik može da očekuje nagradu u visini od 500,000 dinara. Na samom kraju globalne GLADIJATOR NAGRADE će biti nezapamćene – 100 najboljih podeliće četiri miliona dinara, a najbolji među njima dobiće i Porsche Macan!

Šta čekate? Registrujte se još danas, uzmite bonus dobrodošlice i krenite u borbu do POBEDE!

Author Sportske