Napoli vs Milan: Tipovi, savjeti i kvote – 06.03.2022.

Dusan
6 ožujka, 2022
503 Views
Napoli – AC Milan

 Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Napoli

Ekipa Napolia ima jednu očajnu sezonu iza sebe. Prethodne sezone su u posljednjem kolu ispustili pobjedu protiv Verone te su na taj način izgubili bitku sa Juvetnusom za Ligu Prvaka. Ipak, jasno je da tokom čitave sezone nisu igrali najbolje što je dovelo i do promjene na klupi. Gatusso je zamjenjen Spallettiem pod kojim ekipa pruža daleko kvalitetnije partije.

Igrali su Europa Ligu ove sezone u kojoj su prošli skupinu ali su već u prvoj rundi knockout faze ispali od Barcelone. Ipak, to može biti i dobra stvar za ekipu Napolia jer sada imaju manje utakmica i mogu se bolje spremati te biti odmorniji za izuzetno važne susrete u domaćem šampionatu.

Trenutno su drugoplasirana ekipa lige sa 57 osvojenih bodova u 27 odigranih susreta te ćemo ih do kraja sezone gledati u velikoj borbi sa Milanom i Interom za titulu. Napoli je ekipa koja godinama ima fantastičnu napadačku zonu te nemaju problema da ulaze u gol šanse. Ove sezone su već postigli 49 pogodaka ali ono što je pravilo razliku ove godine je posljednja linija koja izgleda daleko ozbiljnije no prethodnih godina.

U ovoj sezoni su primili svega 19 pogodaka te su trenutno ekipa sa najmanje primljenih pogodaka u ligi. Ukoliko izuzmemo ispadanje iz Europa Lige Napoli u posljednje vrijeme igra zaista sjajno. Na posljednjih sedam utakmica u domaćem šampionatu upisali su pet pobjeda uz dva remija a u tom periodu su igrali protiv nekoliko ekipa iz gornjeg dijela tablice poput Intera i Lazia.

Milan

Sa druge strane ekipa Milana i ove sezone odlično stoji u domaćem šampionatu. Prethodne sezone su završili kao drugoplasirana ekipa lige kada su dugo čak bili uključeni i u borbu za titulu ali su imali očajan završetak sezone. I u ovoj sezoni su trenutno u utrci za titulu a tek treba vidjeti da li ove godine imaju snage za bolju završnicu sezone.

Sa 53 postignuta pogotka su treća najefikasnija ekipa lige i upravo to je njihova najveća snaga. Ekipa Milana ne zna za poraz na posljednjih sedam utakmica. Ipak, posljednjih tjedana ne igraju najbolje. Na posljednje dvije ligaške utakmice nisu uspjeli savladati ni slabašnu Salernitanu kao ni Udinese doma a također su u prvoj polufinalnoj utakmici kupa remizirali sa Interom.

Prijedlog za klađenje

Milan i ove sezone, kao i prethodne, zaista igra iznad svih očekivanja. Ipak, veliko je pitanje koliko još mogu izdržati na ovom nivou. U posljednje dvije utakmice nisu izgledali najbolje ni na terenu što se odmah osjetilo i na rezultatima.

Jasno je da Napoli ima kvalitetniju momčad, savladali su Milana u prvom međusobnom ligaškom susretu ove sezone te su sigurno doma favoriti noćas.

Naš tip za ovaj meč je pobjeda Napolia što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 2.14. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Napoli 1

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan