NBA igrači i predlozi za klađenje – A. Wiggins 05.05.2023.

Alex
4 svibnja, 2023
624 Views
nba poeni igraca

Noć između četvrtka i petka nam, kao i prethodna, donosi samo jedan NBA meč. U pitanju je druga utakmica serije između Golden State Warriorsa i Los Angeles Lakersa.

Jezeraši su iskoristili umor Ratnika i već na startu serije napravili break. Na krilima fantastičnog Anthonyja Davisa su trijumfovali 117-112 i sada ostaje da se vidi da li Steph Curry i drugovi odgovoriti na pravi način.

A. Wiggins (Golden State Warriors), 17.5 points over, 1.98

Pored nedostatka defanzivnih rešenja za nadahnutog Obrvu, izabranici Stevea Kerra nisu imali mnogo pravih napadačkih opcija u utakmici broj jedan. Steph Curry je, nakon sjajne partije u majstorici protiv Sacramento Kingsa i ubačenih 50 poena, postigao “samo” 27. 

Oni nisu bili dovoljno agresivni u napadu i uglavnom su tražili rešenja sa distance jer je Anthony Davis sjajno štitio sopstveni reket. Golden State Warriorsi moraju povećati napadačku raznovrsnost u drugom meču i pronalaziti podjednako dobra rešenja i blizu i daleko od obruča.

https://twitter.com/NBCSWarriors/status/1653497982699061248

Naš pik sa ove utakmice je Andrew Wiggins. Krilni košarkaš Ratnika je postigao 15 poena, uz šut igre 6/14. Na parketu je proveo oko 34 minuta i treba očekivati da će njegova minutaža rasti kako serija bude odmicala. On je važan igrač za Warriorse u oba smera i sposoban je da igra kvalitetnu i agresivnu odbranu sve vreme.

Što se napada tiče, prvi pik NBA Drafta iz 2014. godine, može da ponudi dosta toga. Jako dobro trči tranziciju, pouzdan je šuter i sa distance i sa poludistance, a sposoban je i da iskreira sebi dobru poziciju iz igre na low postu.

Očekujemo da će primarni fokus odbrane Lakersa biti na Curryju i Thompsonu, te da bi Wiggins mogao kaznati višak prostora i svaku nepažnju protivničkih defanzivaca. Stoga smatramo da je margina od 17.5 poena niska za ovog igrača i da bi mogao da je prebaci u utakmici broj dva.

Kladionica: 22bet

Kvota: 1.98

Tip: A. Wiggins 17.5 points over

Sve margine i kvote su iz kladionice 22bet.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje “Sportske-kladionice” portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.