NBA igrači i predlozi za klađenje – J. Butler 13.06.2023.

Dusan
12 lipnja, 2023
2470 Views
nba poeni igraca Butler

Istorijska šansa za Nuggetse, Jokić i ekipa u noći koja je pred nama imaće priliku da svojoj franšizi donesu prvu NBA titulu.

Prva meč lopta je tu, ali nikako ne smijemo otpisati Miami koji u Colorado stiže donekle rasterećeno, dok bi Nuggetsi ovde mogli biti pod određenim pritiskom.

Da li je finalnoj seriji došao kraj ili će Miami ipak preživjeti?

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

J. Butler (Miami Heat) 26.5 Over (1,86)

Kad, ako ne sad?

U dosadašnje četiri utakmice finalne serije protiv Nuggetsa, ne može se reći da je Butler bio pretjerano bitan faktor, samo jedan over na ponuđenoj granici i generalno skromni procenti iz igre, donekle to potvrđuju.

Miami je u nokdaunu, samo jedan tim u istoriji NBA lige uspio je da se vrati sa 3-1 (35-1), što dovoljno govori koliko je to težak poduhvat.

Dakle, eliminaciona utakmica za Heate, u ovakvoj situaciji lideri ekipe moraju da povuku svoj tim, a Butler upravo u ovakvim utakmicama dolazi do izražaja.

Ako gledamo prethodnih 5 eliminacionih utakmica za Miami, Butler je u tim duelima imao prosjek od 35 poena, što dovoljno govori o tome koliko je inspirisan u takvim situacijama.

Još jedan zanimljiv podatak je da na poslednje 3 eliminacione gostujuće utakmice, Butler ima prosjek od čak 40 poena, uz 50% iz igre.

O minutaži i potrošnji zaista ne bi trebali da brinemo, Butler u ovom duelu vjerovatno neće izlaziti uopšte iz igre, a s obzirom da je eliminaciona utakmica smatramo da će uzeti stvari u svoje ruke, tako da i tu gotovo sigurno imamo 20+ pokušaja iz igre.

Uz solidne procente iz igre, na ponuđenoj granici ne bi trebalo da bude problema, a da li će Miami pronaći snagu za nešto više, to ćemo da vidimo.

H2H:

10.06.23 – Miami Heat : Denver Nuggets – 95:108 Butler (25 pts)

08.06.23 – Miami Heat : Denver Nuggets – 94:109 Butler (28 pts)

05.06.23 – Denver Nuggets : Miami Heat – 108:111 Butler  (21 pts)

02.06.23 – Denver Nuggets : Miami Heat – 104:93 Butler (13 pts)

Kladionica: bet365

Kvota: 1.86

Tip: J. Butler 26.5 points over

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan