NBA igrači i predlozi za klađenje – J. Tatum 14.05.2023.

Alex
13 svibnja, 2023
1290 Views
nba poeni igraca Tatum

U nedjelju u popularnom “evropskom” terminu u 21:30 sati biće odigrana odlučujuća utakmica polufinalne serije NBA doigravanja između Boston Celticsa i Philadelphia 76ersa.

Nakon fantastičnih šest mečeva u kojima smo videli čak četiri brejka, došlo je vreme da se odluči ko će učestvovati u finalu Istočne konferencije. Ako je sudeći po prethodnim utakmicama, biće ovo okršaj pun drame i neizvesnosti.

J. Tatum (Boston Celtics), 29.5 points over, 1.8

U odlučujućim utakmicama nema mnogo prostora za taktičko eksperimentisanje već se treneri uglavnom odlučuju za proverene opcije. Stoga treba očekivati da će lopta u mnogo ofenzivnih posjeda biti u rukama ključnih igrača.

Kada su Boston Celticsi u pitanju, Jayson Tatum je definitivno napadačka opcija broj jedan.  Iako je odigrao katastrofalno u prve tri četvrtine šeste utakmice, on nije gubio na samopouzdanju i zablistao je u poslednjoj deonici.

On je promašio 14 od prvih 15 pokušaja na ovom meču, ali je u četvrtoj četvrtini postigao 16 od svojih 19 poena i vodio je svoju ekipu ka možda i ključnom trijumfu u ovoj seriji.

Tatum se u ovoj seriji oseća komfornije u svojoj dvorani. Svoja dva najefikasnija meča, broj 1 i 5, je odigrao u TD Gardenu. Tada je postigao 39 i 36 poena, pa verujemo da će biti veoma efikasan i u nedelju. Mišljenja smo da će njegov performans biti ključan za rezultat u sedmom meču i verujemo da neće razočarati svoje navijače.

Kladionica: 22bet

Kvota: 1.86

Tip: J. Tatum 29.5 Over

Sve margine i kvote su iz kladionice 22bet.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje “Sportske-kladionice” portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.