NBA igrači i predlozi za klađenje – K. Durant 06.05.2023

Dusan
5 svibnja, 2023
912 Views
nba poeni igraca Durant

Sunsi su prije početka polufinalne NBA playoff serije bili favoriti, međutim Denver je pokazao zašto je u regularnom djelu bio najbolja ekipa u Zapadnoj konferenciji.

Da li Sunsi mogu da se vrate ili će Nuggetsi napraviti još jedan veliki korak ka finalu Zapada?

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

K. Durant (Phoenix Suns) 29.5 Over (1,86)

Super tim Sunsa trenutno je u jako nezgodnoj situaciji. Nuggetsi su slavili u oba uvodna duela i sada imaju ogromnih 2-0 pred gostovanja u Arizoni, ono što je prilično interesantno, jeste činjenica da Sunsi nisu imali nikakvih šansi u dva uvodna duela i ako su prije početka playoff serije bili favoriti.

Ovo je must win situacija za Phoenix Sunse, nemaju pravo na grešku, starteri će provesti ogromne minute na parketu, naravno najviše se očekuje od Duranta i Bookera.

Treba napomenuti da će Sunsi igrati bez Chris Paula koji je povređen, što je za nas u ovom trenutku dodatni plus, jer će usage rate Kevina  Duranta dodatno skočiti.

U dosadašnjoj playoff seriji protiv Nuggetsa, Durant je u oba duela ostao ispod ove granice, ali ono što je interesantno margina nije ostala ista ili imala opadajući trend, već je povećana, tako da je jasno da svi očekuju njegovu dobru partiju večeras.

U utakmici broj dva, Durant je šutirao 10/27 iz igre, što je ne karakteristično za njega, jer izuzetno rijetko ima tako loše procente iz igre, smatramo da će večeras pokazati reakciju i biti najbolji kada je najpotrebniji svom timu.

Kao što smo naveli, must win situacija za Sunse, ne postoji prostor za kalkulacije, starteri će dobiti ogromne minute i biće agresivni, u takvoj situaciji svakako se najviše očekuje od popularnog KD-a jednog od najboljih skorera današnjice.

H2H:

2.05.23 Denver Nuggets-Phoenix Suns – K. Durant (24 pts)

30.04.23 Denver Nuggets-Phoenix Suns – K. Durant (29 pts)

7.04.23 Phoenix Suns-Denver Nuggets – K. Durant (29 pts)

1.04.23 Phoenix Suns-Denver Nuggets – K. Durant (30 pts)

Kladionica: bet365

Kvota: 1.86

Tip: K. Durant 29.5 Over

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan