NBA igrači i predlozi za klađenje – M. Robinson 06.05.2023

Dusan
6 svibnja, 2023
973 Views
nba poeni igraca Robinson

Polufinalna NBA playoff serija Istočne konferencije, između Heata i Knicksa, sada se seli u Miami gdje će biti odigrana naredna dva duela.

Trenutni rezultat je 1-1, Miami je uspio da ostvari brejk, međutim u drugom duelu nije mogao mnogo toga bez Butlera.

Da li Knicksi mogu do brejka ili će Heati odbraniti domaći teren?

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Naš nedeljni Podcast: Dva i po kladioničara

Ukoliko vam se sviđa naš sadržaj na stranici, onda ćete sigurno obožavati podcast. Srba331 i MilosNS analiziraju najpopularnije nogometne utakmice vikenda samo za vas. Saznajte koja je sigurica danas, a gdje se nalazi potencijalna mina. Top 5 tipovi za danas, samo na našem YouTube kanalu Sportske Kladionice

M. Robinson (New York Knicks) 5.5 Over (1,71)

Knicksi su defanzivnom klinikom eliminisali Cavse i ako ofanzivno nisu briljirali, svakako u velikom mjeri za to je zaslužan Mitchell Robinson, koji je defanzivno bio od izuzetne pomoći.

Pomalo ne karakteristična igra na poene, jer u svojoj ekipi nije ni u top 5 napadačkih opcija, međutim ovde vidimo jako dobru vrijednost, jer margina jednostavno nije ravnomjerna njegovom prosjeku poena u dosadašnjem playoffu.

U ovogodišnjem playoffu, Robinson za sada u prosjeku provede 28 minuta na parketu, a postiže 7.6 poena po utakmici, što je poprilično odstupanje od njegove trenutne margine.

Ovu granicu je očistio na 6 od ukupno 7 playoff utakmica, a ako gledamo poslednjih 11 utakmica koje je odigrao, čak 10 puta je išao preko ponuđene margine.

U dosadašnjoj polufinalnoj playoff seriji protiv Heata, oba puta je prešao ovu granicu.

Svakako treba napomenuti da će fokus Heata defanzivno biti da zaustave Brunsona i Randla, ali i Barretta koji igra sve bolje, što bi trebalo da otvori dosta prostora za neke lake poene igračima iz sjenke.

Robinson uglavnom poentira iz ofanzivnih skokova i tu je poprilično dominantan ili iz dodavanja saigrača u srce reketa, jer je isključivo aktivan na tom dijelu terena.

Treba istaći da će ovo vjerovatno biti još jedan defanzivni duel, pa tako treba očekivati dosta bonus situacija, u kojima Robinson često  koristi fizičku snagu u iznuđivanju slobodnih bacanja, recimo samo na prethodnom duelu izveo je čak 6 bacanja.

Generalno gledano, stiče se utisak da granica nije srazmjerna njegovim partijama u playoffu, procent overa od 85% dovoljno govori o tome.

H2H:

3.05.23. New York Knicks-Miami Heat  111:105 – M. Robinson (6 pts)

30.04.23. New York Knicks-Miami Heat 101:108 – M. Robinson (7 pts)

30.03.23. New York Knicks-Miami Heat 101:92 – M. Robinson (2 pts)

23.03.23. Miami Heat-New York Knicks 127:120 – M. Robinson (10 pts)

Kladionica: bet365

Kvota: 1.71

Tip: M. Robinson 5.5 Over

100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan