NBA igrači i predlozi za klađenje – utorak 02.05.2023.

Alex
1 svibnja, 2023
676 Views
NBA poeni igraca i predlozi

Noć između ponedjeljka i utorka nam donosi dva NBA duela.  Startuje polufinalna serija između Boston Celtisa i Philadelphia 76ersa, dok će Denver Nuggetsi i Phoenix Sunsi odigrati drugi meč. Kada su NBA igrači i predlozi u pitanju, izdvojili smo po jedan tip sa obe utakmice.

T. Harris (Philadelphia 76ers), 16.5 points over, 1.8

Početak serije između Celticsa i 76ersa obeležiće povreda Joela Embiida. Kamerunski superstar ima problema sa ligamentima desnog kolena i njegov nastup u prvoj utakmici je neizvestan. Trener Doc Rivers je izjavio da najverovatnije neće igrati.

U njegovom odsustvu napadačka hijerarhija Sixersa će se drastično promeniti. Embiid je ubedljivo prva opcija u napadu i troši ogroman broj lopti. Sada će ostali starteri dobiti višak slobode u napadu, pa je naš pik Tobias Harris.

Iskusni krilni košarkaš je bio prilično dobar u seriji protiv Brooklyn Netsa. On je postigao 25, 15, 20 i 21 poen, što je prosečno oko 20 po meču. Igrao je u proseku oko 34 minuta, a verujemo da će mu minutaža večeras biti još veća.

T. Harris (Philadelphia 76ers), 16.5 points over, 1.8

C. Paul (Phoenix Suns), 13.5 points under, 1.9

Nuggetsi su savladali Sunse u prvoj utakmici lakše nego što je to bilo očekivano, 125-107. Franšiza iz Arizone je zakazala u napadu i svim osim Kevina Duranta i Devina Bookera su odigrali ispod očekivanja.

Chris Paul je ubacio 11 poena i nije bio previše istaknut u napadu. Pogodio je samo 5 od 11 pokušaja i njegova selekcija šuta nije bila baš dobra. Očigledno je da zbog poznih igračkih godina u kojima se nalazi ne može da proizvodi poene na svaka dana.

Uz to, Durant i Booker su ogromni potrošači lopti, pa većinu napada završavaju upravo njih dvojica. Stoga očekujemo novu skromnu učinkovitost Chrisa Paula na ovom meču. 

C. Paul (Phoenix Suns), 13.5 points under, 1.9

Sve margine i kvote su iz kladionice 22bet.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje “Sportske-kladionice” portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Alex

Ako bi morali da opišemo Acu u jednoj rečenici, to bi bilo - čovek koji ne zna za poraz. Jedan od najpotkovanijih košarkaških i teniskih poznavalaca u našoj ekipi, a takođe osoba koja piše odlične informativne članke. Slobodno vreme provodi u društvu prijatelja i svog omiljenog pića - espresso kafe.