Nick Kyrgios vs. Stefanos Tsitsipas: Tipovi, savjeti i kvote 02.07.2022.

Dusan
1 srpnja, 2022
527 Views
Nick Kyrgios – Stefanos Tsitsipas

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Nakon prvih mečeva trećeg kola u kome smo gledali veliku brobu danas nas očekuju posljednji mečevi ove runde u kojim ćemo gledati sigurno atomski tenis. Veliki je broj kvalitetnih mečeva pred nama a jedan od njih je sigurno meč između Kyrgiosa i Tsitsipasa koji će sigurno biti jedan od najgledanijih mečeva danas.

Nick Kyrgios

Nick Kyrgios je 27-godišnji teniser iz Autralije koji je trenutno 40-ti reket svijeta i sigurno je igrač koji može na travi jako daleko. Igrač je koji je osvojio šest ATP titula, na Wimbledonu je prije osam godina igrao četvrt finale te da nema problema u glavi sigurno bi bio daleko bolje rankiran.

Nick Kyrgios je sigurno teniser koji nikada nije uspio da ispuni svoj puni potencijal. Kada je u formi na svakoj podozi može savladati svakog igrača na touru a na travi se ni za jednog igrača ne može reći da je favorit protiv Nicka.

Ovdje nije impresionirao u prvom meču, imao je teško prvo kolo protiv Jubba ali je u drugom dominriao protiv Krajinovića i ukoliko ponovi takvu partiju sigurno je favorit i protiv Stefanosa.

Nick Kyrgios je igrač sa vrhunskim servisom koji bez problema može izaći na mrežu da završi poen. Ima odličan slice backhand ali najveća prednost mu je što lopticu hvata jako rano i ovo na travi ima ogroman uticaj.

Protivnik nema dovoljno vremena da stigne lopticu te s obzirom da mu je ovo prirodan stil tenisa kada pogađa niko ne može biti favorit protiv Nicka.

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas je 23-godišnjak koji je trenutno peti reket svijeta. Igrač je koji je već nekoliko godina u samom vrhu ATP ljestvice a s obzirom na godine očekivanja od njega su zaista ogromna.

Stefanos Tsitsipas je i prethodne a i ove godine najbolje rezultate pružao na zemlji. Na hardu i travi se mnogo očekivalo od njega ali je često ispadao u ranim fazama turnira.

Na ovogodišnjem Wimbledonu to nije slučaj, uspio je savladati bez većih poteškoća i Ritscharda i Johnsona ali i dalje je njegova igra daleko od igrača koji će se boriti za titulu. Servis ga je zaista odlično služio, posebno u meču drugog kola te i danas neće dati mnogo break prilika Nicku.

Savjeti za klađenje

igurno da nas u meču između Nicka Kyrgiosa i Stefanosa Tsitsipasa očekuje velika borba i dvoboj koji bi vrlo lahko mogao otići i u peti set.

Obojica će dominirati na servisu i gledat ćemo najmanje jedan produženi set a u razmjenama nas očekuje ujednačen dvoboj.

Stoga smo mišljenja da ćemo gledati jedan neizvjestan, kvalitetan i dug meč koji može trajati i više od četiri sata te klađenje na over sigurno ima value.

Naš tip za ovaj meč je više od 41.5 gemova što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.84. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: (-41.5+) više

KVOTA: 1.84

KLADIONICA: 22bet

Ukoliko nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje Sportske-kladionice portala od 100% na iznos uplate do 122 .

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan