Novak Đoković vs. Cameron Norrie: Tipovi, savjeti i kvote 08.07.2022.

Dusan
8 srpnja, 2022
576 Views
Novak Đoković vs. Cameron Norrie

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Ovogodišnji Wimbledon ulazi u završnu fazu. Nakon što su poznate finalistice u ženskom dijelu turnira, Novak Đoković će se u petak sastati s Cameronom Norriejem, a pobjednika ovog okršaja u finalu čeka Nick Kyrgios.

I Srbin i Britanac do polufinala su stigli nakon velikih napora u četvrtfinalu i pobjede 3-2. Đoković traži svoje četvrto uzastopno finale, dok će Norrieju ovo biti debi u polufinalu nekog Grand Slama.

Novak Đoković

Mnogi su vjerovali da će Srbin u četvrtfinalu puno lakše pobijediti Jannika Sinnera, jer Talijan u dosadašnjoj karijeri nije igrao najbolje na travi. Ali ovaj talentirani igrač bio je vrlo motiviran i fokusiran da pobijedi glavnog favorita za naslov i igrao je jako dobro. Vodio je 2-0 u setovima, ali je Novak Đoković još jednom pokazao koliko je psihički jak i uspio napraviti veliki preokret.

Osim što je nadoknadio rezultatski zaostatak, Srbin je potpuno kontrolirao zadnja tri seta i dopustio Sinneru da osvoji samo sedam gemova. Nakon utakmice istaknuo je kako je cijelo vrijeme vjerovao u preokret te da je bio miran iako je gubio.

Novakova ključna prednost bilo je iskustvo. Već se puno puta našao u takvoj situaciji, a talijanskom tenisaču je ovo bilo prvo Grand Slam četvrtfinale u karijeri i nije uspio ostati koncentriran.

To će biti njegova ključna prednost i u polufinalu. Ovo će mu biti 43. nastup u ovoj fazi jednog od četiri najveća turnira, tako da Đoković ima ogromno iskustvo, što se ne može reći za njegovog protivnika.

Cameron Norrie

I Cameron Norrie morao je nadoknaditi četvrtfinalni zaostatak. David Goffin je vodio 1-0 i 2-1, ali je britanski tenisač bio koncentriraniji u finalu i tako se plasirao u polufinale. Bio je to drugi put da je izgubio 2-1 na ovom turniru. Jaume Munar također je bio u istoj situaciji kao Goffin, a Norrie se i tada vratio.

Britanac je u dosadašnjem Wimbledonu pokazao solidnu razinu taktičke i fizičke pripremljenosti. Njegova izdržljivost mu je pomogla da ostane pribran kada prolazi kroz teška razdoblja na turniru, ali upitno je je li dovoljno spreman da pobijedi Đokovića u ovom trenutku.

Norrie će imati publiku na svojoj strani, no taj faktor može samo dodatno motivirati suparnika koji se konstantno bori s negativnom atmosferom u najvažnijim utakmicama kroz karijeru.

Raniji susreti

Do sada su odigrali samo jedan međusobni meč, a Đoković je pobijedio Norrieja na ATP Finals turniru u Torinu prošle godine. Srbin je slavi uvjerljivo 2-0 (6-2, 6-1).

Prijedlog za tipovanje

Cameron Norrie ima zaista sjajan turnir iza sebe i može biti zadovoljan svojom izvedbom, ali ne mislimo da trenutno može zaustaviti Novaka Đokovića. Srbin je jednostavno bolji i iskusniji igrač od Britanca, pa vjerujemo da će ovaj meč dobiti bez izgubljenog seta.

Prijedlog za tipovanje: 32.5 under

Tečaj: 1.76

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

 

Author Dusan