PSG vs Real Madrid: Tipovi, savjeti i kvote – 15.02.2022.

Dusan
15 veljače, 2022
591 Views
PSG vs Real Madrid

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

PSG

PSG i Real Madrid će večeras na Parku Prinčeva igrati prvu utakmicu dvomeča osmine finala Lige Prvaka. Ovo će sigurno biti jedan od najzanimljivijih susreta osmine finala s obzirom na kvalitet kojem raspolažu obje ekipe.

PSG je pred ovu sezonu doveo nekoliko zaista ogromnih igrača poput Messia, Ramosa, Hakimia, Donnarumme, Danila i drugih koji su zvijezde momčadi poput Mbappea, Icardia, Neymara, Di Marie, Verrattia i ostalih sigurno čine jednu od najkvalitetnijih momčadi u Europi.

Ipak, po igrama momčadi ove sezone i u domaćem šampionatu ali i u Ligi Prvaka je jasno da u dosadašnjem dijelu sezone ne igraju na nivou koji se očekivao od njih. Ni bookmakeri im ne vjeruju kao što je bio slučaj prije nekoliko mjeseci kada su bili postavljeni kao prvi favoriti za osvajanje a sada su tek peti favorit.

PSG je trenutno prvoplasirana ekipa u domaćem šampionatu sa 19 pobjeda u 25 odigranih utakmica ali očekivalo se da daleko lakše dolaze do pobjeda te da igraju kvalitetniji nogomet. Također, u Ligi Prvaka su završili iza PSG-a i nisu impresionirali ljubitelje nogometa.

Real Madrid

Sa druge strane Real Madrid nema kvalitetnu ekipu kao prije nekoliko godina kada su harali Europom. Ipak, i dalje su najkvlitetnija ekipa u La Ligi i igraju najbolji nogomet u Španiji. Trenutno su prvoplasirana ekipa u La Ligi sa 54 osvojena boda iz 24 odigrana susreta.

Real Madrid je i u Ligi Prvaka igrao sjajno, uspjeli su završiti kao prvoplasirana ekipa skupine iznad Intera ali nisu imali sreće sa žrijebom te su izvukli najtežeg mogućeg protivnika.

Ovo će biti jedan interesantan dvoboj u kome ćemo vidjeti pregršt gol prilika sa obje strane. Obe momčadi su napadački kvalitetne pa se očekuje da obje momčadi bar jednom zatresu mrežu protivnika.

Tipovanje na susret

Naš tip za ovaj meč je BTTS & 3+ (oba tima daju gol i 3+ golova na utakmici) što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.85. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

Također, ukoliko se želite na ovu utakmicu kladiti na moneyline odličan izbor je betwinner kladionica koja u slučaju promašaja vraća igračima novac na račun u vidu free bet opklade u iznosu do 10€.

TIP: BTTS & 3+

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan