Schwartzman vs McDonald: Tipovi, savjeti i kvote – 19.04.2022.

Dusan
19 travnja, 2022
486 Views
Diego Schwartzman – Mackenzie McDonald

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Za današnju prognozu smo odabrali meč drugog kola ATP turnira u Barceloni u kojem će se sastati Diego Schwartzman i Mackenzie McDonald.

Diego Schwartzman

Diego Schwartzman je igrač koji iza sebe ima nešto lošiju godinu u kojoj je uspio osvojiti samo turnir u Buenos Airesu te je ispao iz društva 10 najboljih igrača svijeta. Ipak, Diego igra vrhunski tenis, i dalje je među 20 najboljih igrača današnjice i uvijek je izuzetno teško igrati protiv njega na zemlji.

Na početku ove godine na turnirima na hardu nije igrao najbolje. Ima svega četiri pobjede na četiri ATP turnira na hardu ali je odigrao nekoliko sjajnih turnira na zemljanoj podlozi. Igrao je finale Rio de Janeira u kome je poražen od Alcaraza te finale Buenos Airesa u kome je Ruud bio bolji od njega.

I u Monte Carlu je imao izuzetno težak žrijeb ali je uspio da savlada Khachanova, Fucsovicsa i Musettia te da uđe u novo četvrt finale jednog Mastersa. Čak je i u četvrtfinalu imao priliku za pobjedu, vodio je Tstisipasa sa 4-0 u trećem setu ali je Stefanos uspio da okrene taj meč te da kasnije i odbrani titulu u Monte Carlu.

Mackenzie McDonald

Sa druge strane Mackenzie McDonald je 27-godišnjak koji je trenutno 51-i reket svijeta. Igrač je koji je napravio ogroman napredak prethodne godine kada je od 193-eg igrača došao do 55-og mjesta na ljestvici.

Mackenzie McDonald je igrač koji najbolje rezultate pruža na hardu gdje i skuplja najveći broj ATP poena ali s obzirom da je čvrst u razmjenama sa osnovne linije može odigrati kvalitetno i na hardu. Ipak, u prvom kolu protiv Greniera nije impresionirao kada je do pobjede došao tek nakon tie brakea trećeg seta.

Prijedlog za tipovanje

Ovo će biti jedan neizvjestan dvoboj u kome ćemo gledati veliku borbu za svaki gem. Izuzetno mali broj poena će se osvajati prednošću stečenom servisom i većinom ćemo gledati sjajne razmjene sa osnovne linije. Mišljenja smo da je na zemljanoj podlozi Schwartzman u ogromnoj prednosti u razmjenama sa osnovne linije posebno nakon blijede predstave McDonalda u prvom kolu.

Naš tip za ovaj meč je azijski hendikep gemova (-5) na Schwartzmana što kladionica 22bet  plaća odličom kvotom 1.75. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Schwartzman (-5)

KLADIONICA: 22BET

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan