Schwartzman vs Tsitsipas: Tipovi, savjeti i kvote – 15.04.2022.

Dusan
15 travnja, 2022
555 Views
Diego Schwartzman – Stefanos Tsitsipas, 15.04.2022.

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

U četvrt finala ATP turnira u Monacu gledat ćemo jedan odličan meč između Stefanosa i Schwartzmana uz pregršt odličnih razmjena. Stefanos je top 5 a Diego nekadašnji top 10 igrač, Schwartzman obožava igrati na zemlji a Stefanos je prošle godine bio fenomenalan na ovoj podlozi te nema sumnje da nas očekuje interesantan dvoboj.

Diego Schwartzman

Diego Schwartzman je igrač koji iza sebe ima nešto lošiju godinu u kojoj je uspio osvojiti samo turnir u Buenos Airesu te je ispao iz društva 10 najboljih igrača svijeta. Ipak, Diego igra vrhunski tenis, i dalje je među 20 najboljih igrača današnjice i uvijek je izuzetno teško igrati protiv njega na zemlji.

Na početku ove godine na turnirima na hardu nije igrao najbolje. Ima svega četiri pobjede na četiri ATP turnira na hardu ali je odigrao nekoliko sjajnih turnira na zemljanoj podlozi. Igrao je finale Rio de Janeira u kome je poražen od Alcaraza te finale Buenos Airesa u kome je Ruud bio bolji od njega. I u Monte Carlu je imao izuzetno težak žrijeb ali je uspio da savlada Khachanova, Fucsovicsa i Musettia te da zasluženo uđe u novo četvrt finale jednog Mastersa.

Stefanos Tsitsipas

Sa druge strane Stefanos Tsitsipas je 23-godišnjak koji je trenutno peti reket svijeta. Igrač je koji je već nekoliko godina u samom vrhu ATP ljestvice a s obzirom na godine očekivanja od njega su zaista ogromna.

Stefanos iza sebe ima najbolju sezonu na zemljanoj podlozi u karijeri. Osvojio je Monte Carlo i Lyon, igrao je finale French Opena i nakon toga se očekivao veliki iskorak u njegovoj karijeri. Ipak, na turnirima na hardu je igrao ispod svog nivoa, često je ispadao u ranoj fazi turnira te nije uspio da ugrozi trojicu najboljih igrača današnjice. Ima solidan početak nove sezone u kojoj je na omjeru 19-7 a na zemlji je igrao samo dva meča na ovom turniru u kojim je bez većih poteškoća došao do pobjeda nad Fogniniem i Djereom.

Prijedlog za tipovanje

Ovo će biti jedan neizvjestan dvoboj u kome ćemo gledati veliku borbu za svaki gem. Tsitsipas će sigurno biti igrač koji će praviti nešto veću prednost servisom dok bi u dužim razmjenama Schwartzman trebao imati blagu prednost.

Da Diego zna recept za igru protiv Stefanosa najbolje se vidi iz njihovih međusobnih okršaja u kojim vodi sa 2-1 a očekujemo da će i u ovom meču pružiti veliki otpor.

Naš tip za ovaj meč je hendikep gemova (+4.5) na Schwartzmana što kladionica unibet  plaća odličom kvotom 1.80. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Schwartzman (+4.5)

KLADIONICA: Unibet

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan