SLUŽBENO: Hajduk prodao igrača!

Stex
22 siječnja, 2024
90 Views
SLUŽBENO: Hajduk prodao igrača! / slika: peakpx

Ivan Dolček (23) više nije član Hajduka. Prodan je u DAC iz Dunajske Strede, šestoplasirane momčadi slovačke lige. Prije četiri godine, Hajduk je za lijevo krilo Slaven Belupa platio rekordnih 500 tisuća eura. Međutim, ovoga puta su ulaganja u mlade igrače naišla na neuspjeh.

U ljeto 2019., Hajduk je uložio značajan iznos u dva mlada ljevaka, uključujući i Dolčeka. No, obojicu je prodao ispod njihove vrijednosti. David Čolina, kupljen istog mjeseca kao i Dolček, stajao je Hajduka 700 tisuća eura, a prodan je Monacu za 650 tisuća eura prošle zimske prijelazne sezone.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Što se tiče Dolčeka, situacija je još teža. DAC će Hajduku platiti samo 300 tisuća eura za njega. Iako je Dolček bio otpisan u Hajduku, a ugovor mu je isticao za pet mjeseci, prodaja za ovu cijenu predstavlja gubitak od 200 tisuća eura u odnosu na početnu investiciju.

Najbolje igre Dolček je pružao za Šibenik, posebno tijekom prošle sezone dok je bio na posudbi. Unatoč dobrim nastupima, povratkom trenera Mislava Karoglana u Hajduk, Dolček je bio izostavljen iz momčadi. Nakon emotivnog povratka na teren pod vodstvom Karoglana, Dolček je dobio svega 12 minuta igre, a nakon toga više nije dobio priliku za nastup.

Karoglan je objasnio svoje odluke, ističući strategijski razlog i svoju ljubav prema Dolčeku, no njegova sudbina u Hajduku nije se popravila nakon toga.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

Top Kladionice:

100 besplatnih vrtnji

Mozzart Kladionica

4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stex