Tiket dana – srijeda, 08.06.2022.

Dusan
7 lipnja, 2022
722 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Srijeda 08.06.2022. nam donosi šarenoliku, ali ne tako sadržajnu ponudu, pa je naš analitički tima sastavio jedan “all around” tiket dana, koji se sastoji od po jednog fudbalskog, košarkaškog i teniskog tipa.

14:30 Tallon Griekspoor – Felix Auger-Aliassime, ATP s’-Hertogenbosh

U ponedeljak je startovala teniska sezona na travi, a u tekućoj sedmici će se igrati dva ATP turnira iz serije 250 – u nemačkom Štutgartu i holandskom Hertogenbošu. Drugi nosilac u Holandiji je Kanađanin Felix Auger-Aliassime, koji će svoj prvi meč u drugom kolu odigrati protiv domaćeg tenisera Tallona Griekspoora.

Holandski igrač je rapidno napredovao u prethodne dve godine i zahvaljujući dobrim igrama na turnirima na tvrdim podlogama je uspeo da se probije u najboljih 100.

On je trenutno na 56. poziciji na ATP listi (54. mu je najbolji ranking), a uspešno je prebrodio prvu prepreku Slovenca Aljeza Bedenea sa 2:0 (7:5, 7:5). Iako igra dobro na ovoj vrsti terena, pred Holanđaninom je daleko teži zadatak u narednoj rundi.

Felix Auger-Aliassime se nakon odličnih izdanja na Roland Garrosu seli na travnatu podlogu. On je na French Openu eliminisan od Rafaela Nadala u četvrtom kolu nakon velike borbe i drame u pet setova (2:3), a slobodno se može reći da je pružio najveći otpor Špancu na putu do titule.

Ovaj talentovani Kanađanin igra još bolje na brzim podlogama, a na prošlogodišnjem Wimbledonu je stigao do četvrtfinalu. Reč je o polivalentnom igraču pred kojim je velika karijera i pitanje je trenutka kada će postati jedan od pet najboljih igrača na ATP listi.

Felix Auger-Aliassime -3.5 games / 1.59

20:45 Wales – Netherlands, UEFA Nations League

Reprezentativci Velsa postali su minule nedelje poslednji evropski učesnici Mundijala, ali razloga za slavlje nema previše. Već u srijedu ih očekuje nova utakmica na domaćem terenu, a sada je protivnik Holandija i to u okviru drugog kola A grupe elitne divizije UEFA Lige Nacija.

Upitno je koliko je energije i želje ostalo u igračima Velsa nakon fizički i emotivno veoma iscrpljujuće utakmice baraža protiv Ukrajine, pa verujemo da će selektor Rob Page malo “promešati karte” i dati prednost rezervistima.

Sa druge strane, Holanđani su fantastično startovali novo izdanje ovog takmičenja i kao gosti deklasirali Belgiju sa 4:1. Interesantno je da ova reprezentacija igra odlično na gostovanjima i poraženi su samo jednom na poslednjih 10 mečeva – od Turske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Voljni momenat je definitivno na strani holandskih igrača i očekujemo da dođu do nove pobede.

Netherlands To Win / 1.49

03:00 Boston Celtics – Golden State Warriros, NBA

U noći između srijede i četvrtka na programu je treća utakmica velikog NBA finala, a nakon dva meča odigrana u San Francisku, serija se seli u glavni grad Masačusetsa, gde će biti odigrana naredna dva duela.

Boston Celticsi zadovoljniji dočekuju ove utakmice, jer su dobili jednu u gostima, ali su Golden State Warriorsi bili daleko bolji u drugoj, pa putuju na gostujuće mečeve sigurni da mogu vratiti brejk.

Rotacija “Ratnika” je u drugom meču bila šira za oporavljenog Garya Paytona II, koji je odigrao sjajno na oba kraja terena. Sin NBA legende je proveo određene minute na krilnoj poziciji, što je delimično smanjilo minutažu Andrewu Wigginsu, a uticalo je i napadački prostor krilnog igrača Warriorsa.

Nekadašnji prvi pik na NBA Draftu je u prvom meču ubacio 20, a u drugom svega 11 poena. Očekujemo da će treća utakmica biti prilično visokog intenziteta kada je odbrana u pitanju, te smo mišljenja da neće biti previše efikasna, stoga ne očekujemo preveliki poenterski učinak Andrewa Wigginsa.

Andrew Wiggins 19.5 Points Under / 1.77

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 4.25, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO INKASIRATI PRISTOJNA 32 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan