Tiket dana – četvrtak 16.02.2023

Srba331
16 veljače, 2023
2814 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za četvrtak 16.02.2023 sastoji se od četiri nogometne utakmice. Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

18:45 Barcelona vs Manchester United, Europa League

Duel dva ozbiljna kandidata za osvajanje ovog takmičenja, tako da ovu utakmicu možemo smatrati finalom pre finala. Ono što karakteriše oba tima je kvalitetna igra u odbrani, kao i strpljenje. I jedni i drugi se trude da nametnu kontrolu na terenu i da strpljivo sačekaju pogodnu priliku za postizanje gola. Verujemo da će ovaj meč biti kao “šahovska partija”, gde će jedan potez rešiti pitanje pobednika.

Manje od 9.5 šuteva u okvir gola @ 1.70

21:00 Juventus vs Nantes, Europa League

Problemi izvan teren muče ekipu iz Torina, tako da je osvajanje ovog takmičenja za njih praktično jedini način da se naredne sezone nađu u Ligi Šampiona. Shodno tome treba očekivati da će igrači domaćeg tima biti veoma fokusirani i da neće potceniti protivnika. Tokom većeg dela sezone smo mogli videti kako izgleda “čelična odbrana” Juventusa u Torinu, a kako će domaći ovde “juriti” pobedu, mišljenja smo da gostima neće dozvoliti previše prilika na ovoj utakmici.

Nantes ne daje gol @ 1.90

https://twitter.com/juventusfcen/status/1625932958271160320?s=20

21:00 Lazio vs CFR Cluj, Conference League

I ove sezone je Lazio totalno nepredvidiva ekipa. Dešavaju im se neočekivane pobede ali i neočekivani porazi, tako da je teško prognozirati da li će se Lazio ove sezone boriti za Ligu Šampiona u Serie A ili će pokušati da ostvari uspeh u Ligi Konferencija. Kvaliteta ali i snege domaći nemaju za borbu na 2 fronta, tako da mi ovde ne smemo prognozirati sigurnu pobedu domaćeg tima čak i uprkos velikoj razlici u kvalitetu. U poslednje vreme je odbrana domaćeg tima primala neke neverovatno glupe golove, tako da uz njihovu agilnost u napadu na ovom meču definitivno možemo očekivati golove. Nadamo se pravilno raspoređene u oba poluvremena.

Golovi u oba poluvremena 1+&1+ @ 1.80

https://twitter.com/OfficialSSLazio/status/1626144383924936705?s=20

18:45 Shakhtar vs Rennes, Europa League

Shakhtar se ponovo vraća na stadion Miejski u Warsawi, gde je ove sezone poražem samo od RB Leipziga u Ligi Šampiona. Moramo reći da je Shakhtar na pomenutom stadionu dva puta odigrao 1:1 protiv Real Madrida i Celtica, tako da je jasno da im teren u Warsawi prija. Rennes je u velikoj krizi u poslednje vreme, što možda najbolje dokazuje poraz od Toulouse-a 3:1. Iako je Shakhtar poslednju takmičarsku utakmicu odigrao pre 3 meseca, gosti su u rezultatskoj krizi, tako da bi fudbaleri domaćeg tima to morali iskorisiti. Verujemo u borbenost igrača Shakhtara i smatramo da Shakhtar ovde može izboriti pozitivan rezultat.

Shakhtar 1X @ 1.80

https://twitter.com/FCShakhtar_eng/status/1626117928440438786?s=20

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Kladionica: 22bet

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.