Tiket dana – četvrtak, 26.05.2022.

Dusan
26 svibnja, 2022
543 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naši analitičari su ponovo bili skoncentrisani na dešavanja u Parizu kada je tiket dana za četvrtak 26.05.2022. u pitanju, a ovoga puta se pored dva meča sa muškog turnira našao i jedan duel dama.

12:30 Marton Fucsovics – Marin Cilic, ATP Roland Garros

Drugo kolo donosi nam duel dvojice tenisera koji su ekspresno rešili svoje premijerne mečeve u prestonici Francuske. Marton Fucsovics je bez većih poteškoća savladao kvalifikanta Geoffreya Blancaneauxa sa 3:0 (6:2, 6:4, 6:2), a Marin Čilić je bio još ubedljiviji.

Hrvat je prepustio samo tri gema mađarskom teniseru Atili Balaszu (6:0, 6:1, 6:2) i tako zakazao duel sa još jednim teniserom iz Mađarske.

Iako u poznim igračkim godinama, Čilić je pokazao da još uvek može da igra dobro na gren slemovima, a pristojno je igrao i na turnirima Masters serije na šljaci. Sa druge strane, Fucsovics nije briljirao kako u Monte Carlu, tako i u Madridu i Rimu, a samo je u Kneževini uspeo da se domogne glavnog žreba, dok je u Italiji i Španiji ispadao već u kvalifikacijama.

Marin Cilic To Win / 1.41

14:30 Iga Swiatek – Alison Riske, WTA Roland Garros

Prvi favorit za osvajanje Roland Garrosa u ženskom delu žreba je bez sumnje Poljakinja Iga Swiatek. Ona se nalazi u fantastičnoj formi i nije poražena na 29 poslednjih mečeva, što je impresivan niz, naročito u ženskom tenisu, gde se svakodnevno dešavaju iznenađenja.

Ona je na startu turnira rutinski savladala Lesiu Tsurenko sa 2:0 (6:2, 6:0) i plasirala se u drugo kolo gde je čeka iskusna Alison Riske. Ona je ove sezone odigrala svega tri meča na šljaci, ne računajući Roland Garros, i dva je izgubila. Reč je o igračici prosečnog kvaliteta i mišljenja smo da će Swiatek upisati još jednu laku pobedu.

One su do sada odigrale samo jedan meč, a poljska teniserka je bila ubedljiva (6:1, 6:1), a sličan scenario priželjkujemo i sutra.

Total Under 17.5 / 1.63

16:00 Zdenek Kolar – Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas, prošlogodišnji finalista Roland Garrosa i jedan od glavnih favorita na ovogodišenjem turniru, morao je da prođe pravu Golgotu kako bi se plasirao u prvo kolo. Njemu je žestok otpor pružio Italijan Lorenzo Musetti, koji je vodio sa 2:0 u setovima, ali je Grk uspeo da preokrene i spasi se bruke.

Njemu će u drugom kolu protivnik biti malo poznati Čeh Zdenek Kolar, koji je do glavnog žreba došao preko kvalifkacija. Češki teniser, inače 134. na ATP listi,  je u prvoj rundi bio bolji od Francuza Lucasa Pouillea, koji je dobio specijalnu pozivnicu, sa 3:1.

Tsitsipas je izraziti favorit u ovom duelu i mišljenja smo da je u prvom kolu probio led, te da će u drugom biti daleko sigurniji, fokusiraniji i ubedljiviji. Očekujemo njegovu laku i efektnu pobedu.

Total Under 29.5 / 1.81

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE 22bet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA ON SE PLAĆA SOLIDNIM KOEFICIJENTOM 4.21, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE ČISTO ZARADITI SOLIDNA 32 EURA UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan