Tiket dana – četvrtak 27.04.2023.

Sportske
27 travnja, 2023
1422 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske i jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu (sistem 2/3/4/4). Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 27.04.2023. godine

21:00 Fiorentina vs Cremonese

Koeficijent na pobedu gostiju suviše lep, tako da ovde jednostavno moramo pokušati sa iznenađenjem. Fiorentina ima prednost od 2 gola iz prvog meča i na dobrom je putu da “overi” plasman u finale Kupa gde ih čeka Inter. Ipak, Fiorentina nije u sjajnoj formi u poslednje vreme, a uz sve to smo u meču protiv Lech-a mogli videti da Fiorentina ne ume baš najbolje da sačuva stečenu prednost. Gosti su jednom nogom u Serie B i ovu utakmicu mogu odigrati bez pritiska, a mnogo puta se dešavalo da timovi koji igraju rasterećno mogu prilično namučiti i mnogo kvalitetnije protivnike. Ovde idemo protiv kladionica, i verujemo da gosti mogu pružiti dobar otpor.

Cremonese +1.5 @ 1.87

20:45 Everton vs Newcastle

Uprkos pobedi od 6:1 protiv Tottenham-a u prošlom kolu, kladionice nisu proglasile Newcastle apsolutnim favoritom u meču protiv Everton-a. Jedan od razloga je taj što je Everton tim koji kod kuće igra “tvrdo” i ne previše atraktivno, a takav stil igre u ovom trenutku baš i ne odgovara gostima koji su pronašli željeni ofanzivni ritam. I jednima i drugima trebaju bodovi jer se Everton bori da sačuva opstanak, dok se gosti bore da obezbede mesto u Ligi Šampiona. Mišljenja smo da će domaći poučeni porazom Tottenhama ovu utakmicu shvatiti ozbiljno, i da ćemo ponovo gledati još jednu utakmicu Evertona sa velikim brojem prekršaja i prekida.

0-2 @ 1.88

20:45 Concord vs Havant & W

Gosti imaju lošiji međusobni skor u odnosu na sedmoplasirani St Albans, tako da im čak ni dve pobede u preostala dva kola ništa ne znače. Sa druge strane Concord bi pobedom “kupio” nadu da u poslednjem kolu može napraviti iznenađenje protiv ekipe Eastbourne Boro koja je porazom u prošlom kolu i definitvno ostala izvan plej of zone. Concord je na poslednja 4 meča osvojio 10 bodova, u boljoj je formi od gostiju, i zbog trenutne situacije verujemo da domaći večeras barem mogu izbeći poraz koji bi ih već sada izbacio iz lige.

1X @ 1.91

18:15 AEK vs Peristeri

Ako igrači AEK-a ne budu agresivniji u odbrani, za njih bi se ova sezona mogla završiti već večeras. U prvoj utakmici je Peristeri rutinski slavio sa 87-73, i moramo reći da su košarkaši Peristeri-ja imali kontrolu meča u svojim rukama svih 40 minuta. Večeras očekujemo mnogo nervoze i tenzija i ne previše lepu igru, što tradicija međusobnih duela ovih timova u Atini i pokazuje. Verujemo da će igrači domaćeg tima ovog puta biti ipak malo oprezniji i da n eće protivniku olako dopustiti da ponovo nametne ritam.

159.5- @ 1.80

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske