Tiket dana – nedelja 13.12.2020

Milos
12 prosinca, 2020
455 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana. Takođe, ovi tiketi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica stipuliše igranje combo tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru raznih svetskih ligaških takmičenja, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 13.12.2020. godine

RB Salzburg – LASK, Austrija Bundesliga, 13.12.2020

Ove nedelje ponovo vraćamo na tikete utakmice Austrijske Bundeslige, iako smo ih pokušavali izbegavati jedno vreme, zbog prilično čudnih rezultata. Međutim, danas naprosto moramo da odigramo ovu utakmicu, jer ista vrišti da će biti utakmica sa dosta golova, a kvota i linija su sasvim zadovoljavajuće. RB Slazburg se kao što je to i očekivano nalazi u samom vrhu tabele, ali nisu prvi, jer bod više od njih ima upravo ekipa LASK-a. Gosti igraju jednako fantastično kao i Salzburg, ali danas će vrlo verovatno osetiti bes Red Bulla. Tokom poslednjih šest susreta pet puta je viđeno tri ili više golova, stoga smatramo da je najbolje odigrati:

Tip: Over 3 Goals (da bude tri ili više od tri gola na utakmici) sa kvotom 1.675

Bologna – AS Roma, Italia Seria A, 13.12.2020

Danas u Italiji igra se jedna interesantna utakmica, gde na stadionu Renato DallAra, Bologna dočekuje ekipu koja se nalazi u strašnoj formi, ekipu AS Roma. Bologna je na preko 35 utakmica primala golove, onda je uspela da sačuva mrežu protiv Crotonea, da bi prošle nedelje protiv Intera nastavili po starom i primili 3 „komada“. AS Roma sa druge strane igra fantastično, iako rezultati i nisu toliko dobri, igra je zaista dobra, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka) sa kvotom 1.725

Bayer Leverkusen – Hoffenheim, Nemačka Bundesliga, 13.12.2020

Obe ekipe su igrale u četvrtak, te nema prednosti u tome ko je odmoran, jer su obe ekipe vrlo umorne bez svake sumnje. Ipak, kada pogledamo kako ove dve ekipe igraju ostaje nam samo da zamislimo koliko će ovo biti jedna zabavna utakmica. Ipak, smatramo da Leverkusen bi trebao biti veći favorit i da je kvota ponuđena na pobedu domaćina prilično lepa, te predlažemo da se odigra:

Tip: Bayer Leverkusen ML (da Leverkusen pobedi na meču) sa kvotom 1.72

AC Milan – Parma, Italia Serie A, 13.12.2020

Milan je najveće iznenađenje dosadašnjeg dela prvenstva, pošto realno jedna prosečna ekipa + Ibrahimović igra fantastično i trenutno zauzima prvu poziciju na tabeli. Parma sa druge strane igra ofanzivno i težak su rival svakoj ekipi, pošto su brzi i nepredvidivi. Imajući u vidu kako ove ekipe igraju smatramo da treba igrati:

Tip: Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka) sa kvotom 1.75

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.25, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI NEKOLIKO PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Author Milos