Tiket dana – nedjelja 30.10.2022

Srba331
29 listopada, 2022
2065 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

I danas nastavljamo u istom ritmu, pa je tako naš tiket dana za nedjelju 30.10.2022 sastavljen od četiri utakmice iz četiri najbolje nogometne lige Europe. Ukupni koeficijent iznosi 13,05.

15:00 Arsenal vs. Nottingham Forest, Engleska 1

Liverpool je u prošlom kolu podcijenio Nottingham Forest, i završilo je jako loše po njih. Arsenal bi pobjedom vratio vodeću poziciju na ljestvici pa smo sigurni da neće raditi greške koje je napravio Liverpool prije tjedan dana. Arsenal je ove sezone izgledan kandidat za naslov, pa sukladno tome očekujemo takav pristup u ovoj utakmici. Forest daje 0,17 golova u prosjeku u gostima, tako da je velika vrijednost u opkladi da će Arsenal sačuvati svoju mrežu.

Nottingham Forest ne daje gol / 1,84

15:00 Rennes vs. Montpellier, Francuska 1

Bit će ovo zanimljiva utakmica jer se domaći bore za vrh ljestvice, dok gosti žele pobjeći iz opasne zone. Rennes je ove sezone jedna od momčadi koja igra izuzetno brzim tempom, pogotovo na domaćem terenu. O tome najbolje govori podatak da su u šest susreta na domaćem terenu postigli čak šesnaest golova. Montpellier je u pet gostovanja zabio i primio dvanaest golova, pa su također momčad koja voli brži tempo igre. U takvom odnosu snaga golovi se nameću kao logičan izbor. I vjerujemo da će oba poluvremena biti učinkovita.

1p 1-3 i 2p 1-3 gola / 1,90

15:00 Spezia vs. Fiorentina, Italija 1

Fiorentina je u nizu od četiri utakmice bez pobjede, što je vrlo loš učinak s obzirom da je bolja od 70 posto momčadi u ligi. Gosti se također muče što se tiče golgeterskog učinka, jer su postigli samo 11 golova u 11 utakmica. S druge strane, Spezia je momčad s jednim od najgorih obrambenih učinaka u ligi. Također su bez pobjede u prethodna 4 susreta. Pravo je vrijeme da Fiorentina pokaže reakciju, a kako su pobjedom protiv Basaksehira u četvrtak vratili samopouzdanje, vjerujemo da neće imati previše problema da ovdje “završe posao”.

1p 1-3 i 2p 1-3 gola / 2,04

16:15 Real Madrid vs. Girona, Španjolska 1

Real je protiv Leipziga doživio prvi ovosezonski poraz u službenim utakmicama. Ipak, moramo biti objektivni i reći da je momčad iz Madrida tu utakmicu odigrala prilično oslabljena. Osim uspjeha u Ligi prvaka, osvajanje naslova u domaćem prvenstvu se podrazumijeva. Real vodi veliku borbu s momčadi Barcelone i nema luksuz gubiti bodove u “malim” utakmicama. U Madrid dolazi jedna od najgorih momčadi lige, i bez obzira na to što neće biti Benzeme, vjerujemo da Real ovdje mora pokazati da je trenutno dvije klase bolji od Girone.

Real Madrid daje gol u oba poluvremena / 1,83

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE Meridianbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 13.05, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 13 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

NAŠ PREDLOG JE DA ODIGRATE OVAJ TIKET KAO SISTEM 2/3/4 od 4, i u tom slučaju sa 2 pogodjena para imate minimalan gubitak, sa 3 pogodjena solidan profit, a sa sva 4 pogodjena para profit je višestruko veći od uloga. Više o ovom načinu uplate tiketa, možete saznati OVDE.

Trenutno sportska kladionica Meridianbet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 2000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.