Tiket dana – petak 15.10.2021.

Dusan
15 listopada, 2021
344 Views
tiket dana

Dva košarkaška meča čine naš tiket dana, a ukoliko tiket uplatite u kladionici mozzartbet koeficijent 3,42 nudi mogućnost solidne zarade. Pored tiketa dana, naš predlog je i da pogledate prognoze utakmica koje svakodnevno postavljaju eksperti sa sajta sportske-kladionice.com.

15.10 19:00 Aleksa Avramović, Cibona – Partizan ABA liga

Iako je ovog leta stigao u Partizan sa statusom reprezentativca Srbje, kao i epitetom jednog od najboljih dostupnih mladih igrača na poziciji organizaotra igre, Aleksa Avramović za sada to nije opravdao.

Protiv Zadra je odigrao najbolju partiju do sada, i za 23 minuta upisao 11 poena. Protiv Splita je za 15 minuta ubacio samo jedan šut za dva poena, dok je u poslednjem kolu protiv Studentskog Centra za 25 minuta postigao 7 poena.

Veća minutaža a i skor su posledica lakše povrede Dalasa Moora, koji je morao da napusti igru tokom treće četvrtine, a obzirom da se uspešno oporavio za meč sa Cibonom, očekujemo da dobiju prednost u petorci u odnosu na Avramovića.

Još uvek nije dostigao željenu formu i ne verujemo da će u ovako važnom meču Željko Obradović eksperimentisati, tako da smo mišljenja da će Avramović dobiti nekih 10 do 12 minuta na parketu, i da će ostati jednocifren.

Aleksa Avramović manje od 8.5 poena 1,85 mozzartbet

15.10 21:00 Real Madrid – PAO, Euroleague

Posle 3 odigrana kola Real Madrid je na skoru od 2 pobede i 1 poraza, a jedini poraz do sada su pretrple od grčkog Olimpijakosa. Real je već napravio jedno iznenađenje savladavši prošlogodišnjeg šampiona Efes sa 82:69 na svom terenu, a drugu pobedu su ostvarili pre dva dana protiv Monaca, takođe kod kuće.

Bio je bolji Real sa 94:86, ali se stiče utisak da su meč odigrali u ritmu koji im je protivnik nametnuo. Monaco nije poznat kao kvalitetna defanzivna ekipa, već igraju run and gun košarku, pa zato ne treba da čudi veliki broj poena košarkaša Reala.

PAO je ovog leta prilično izmenio roster, pa je zato slabiji start u Euroligi donekle i opravdan. PAO je u prvom kolu poražen od Monaca sa 75:63, da bi zatim u Atini priredili iznenađenje dobivši Fenerbahce sa 91:87.

Pre 3 dana su imali teško gostovanje u Vitoriji protiv Baskonie, i izgubili su rezultatom 81:79. Vidi se da još uvek nedostaje učinak primarnog pleja Perry-ja, kao i konstantnost Nedovića, jer Papapetru i Macon ne mogu sami da iznesu sav teret.

Real je u seriji od 2 meča u proteklih 5 dana na kojima su postizali preko 90 poena ( 10.10 protiv Valencie 93 i 13.10 protiv Monaca 94 ) i jako je teško očekivati da ponove slično izdanje, naročito protiv ekipe koja dolazi da se brani i koje će pokušati da maksimalno uspori meč.

Na 3 od poslednja 4 međusobna duela u Madridu je Real ostajao ispod večerašnje margine od 86.5 poena, a ako uzmemo u obzir da im je ovo treći meč za 5 dana vidimo veliku vrednost u opkladi da će postići manje od 86.5 poena.

Real Madrid manje od 86.5 poena u regularnom delu meča 1,85 mozzartbet

Ukupni koeficijent 3,42

Kladionica mozzartbet

Trenutno sportska kladionica mozzartbetima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan