Tiket dana – Ponedjeljak 20.11.2023

Srba331
20 studenoga, 2023
2334 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo nekoliko utakmica za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Za danas smo odabrali 2 košarkaške i 1 fudbalsku utakmicu sa ukupnim koeficijentom 7,02. Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedeljak 20.11.2023. godine.

17:30 / Cedevita Olimpija vs Partizan / ABA Liga Košarka

Amadou Saw u dosadašnjem delu sezone “beleži” 8,1 poena prosečno u ABA ligi, s tim što je samo na dva meča od ukupno sedam odigranih uspeo da postigne više od 8,5 poena. On “uzima” 6,6 šuteva u proseku po meču, što je svakako skroman broj ako uzmemo u obzir šta se od njega očekuje. Njegov tim danas očekuje izuzetno važna utakmica na kojoj bi “niži” igrači trebali imati primat ( Stewart, Cobbs, Blažič, Prepelič ), uz takođe značajan doprinos Matkovića. Shodno tome, margina od 8,5 poena je po našem mišljenju dovoljno visoka da bi imala dovoljno veliku vrednost. Verujemo da Amadou Saw može “ostati ispod” navedene margine.

Amadou Saw ( Cedevita Olimpija ) Manje od 8.5 poena @ 1,85

20:00 / Crvena zvezda vs Mornar Bar / ABA Liga Košarka

Večerašnji duel bi trebao biti “igra mačke i miša”, najviše zahvaljujući tome što je Mornar iz Bara ove sezone totalno neprepoznatljiva ekipa. Najviše u smislu drastično slabijeg rostera u odnosu na prethodne sezone, te zato kladionice veruju u pobedu domaćeg tima sa tridesetak poena razlike. Ovo je odlična prilika za trenera Crvene zvezde da ravnomerno rasporedi minutažu svojih igrača, a za nas lepa prilika da ponovo “ispratimo” Giedraitis-a. Giedratis postiže 11,7 poena u proseku u ABA ligi, ali uz važnu konstataciju da je efikasan bio isključivo na rezultatski neizvesnim mečevima koje je njegov tim odigrao. Kako ovog puta očekujemo rutinsku pobedu Crvene zvezde, ima smisla kladiti se da će Giedraitis večeras postići jednocifren broj poena.

Rokas Giedraitis ( Crvena zvezda ) Manje od 10.5 poena @ 1,85

20:45 / Slovenia vs Kazakhstan / UEFA EURO 2024 Kvalifikacije

Ako Slovenia večeras osvoji najmanje jedan bod, onda kao drugosplasirani tim grupe H ide na EURO 2024. S druge strane Kazakhstan ima jedan bod manje od Slovenije, što automatski znači da gostima samo pobeda odgovara, te da od njih možemo očekivati ofanzivniji pristup praktično od prvog minuta. Slovenija je na četiri meča kući postigla deset golova, dok su Kazakhstanci na četiri utakmice u gostima došli do sedam pogodaka, tako da ima realnih razloga zbog kojih možemo očekivati da i jedni i drugi mogu večeras do po barem jednog gola. Na prvom meču je Slovenija pobedila u gostima sa 2:1.

GG @ 2,05

TIKET DANA 17.11.2023

17:30 / Cedevita Olimpija vs Partizan – Amadou Saw ( Cedevita Olimpija ) Manje od 8.5 poena @ 1,85

20:00 / Crvena zvezda vs Mornar Bar – Rokas Giedraitis ( Crvena zvezda ) Manje od 10.5 poena @ 1,85

20:45 / Slovenia vs KazakhstanGG @ 2,05


Tip tiketa: Treble

Ukupna kvota: 7,02 ( Preporučujemo sistem 2/3 )

( Kvote su bile validne u momentu objavljivanja tiketa – Ponedeljak 20.11.2023 07:00 )

Kladionica: Mozzartbet

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.