Tiket dana – ponedjeljak, 30.05.2022.

Dusan
30 svibnja, 2022
539 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo jednu fudbalsku i jednu košarkašku utakmicu, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

mo, dok u drugoj utakmici očekujemo veliku borbu u majstorici LNB lige u košarci.

Evo naših predloga za Tiket Dana za ponedeljak 30.05.2022 godine

18:00 Klubi 04 vs. Grifk, Finland Kakkonen B

Najbolji tim u ligi se nalazi u strmoglavom padu forme, i nakon zaista odličnog starta, ekipa Klubi 04 je na poslednja dva meča u šampionatu uspela da osvoji samo jedan bod.

Na prva četiri meča je Klubi 04 postigao čak 11 golova, a onda su usledila dva meča na kojima nisu postigli nijedan gol, tako da je zaista pravo vreme da se domaći tim vrati u prepoznatljivi ritam.

U goste im stiže sasvim prosečna ekipa Grifk-a, koja će se ove sezone pre boriti za opstanak nego što će biti u prilici da se približi plej of zoni, što je automatski svrstava u red ekipa koje su idealni protivnici za popravljanje poljuljanog samopouzdanja.

Verujemo da će fudbaleri Klubi 04 sutra pokazati reakciju, a kako se radi o ekipi koja raspolaže prilično solidnim ofanzivnim potencijalom, golovi nam se čine kao najizglednija opcija.

Klubi 04 daje gol u oba poluvremena – DA ( 1.72 )

20:00 Monaco vs. Strasbourg, France LNB Basketball

Sutra nas očekuje “majstorica u poslednjem duelu četvrtfinalu Franckuske LNB u košarci, gde će ekipa Monaco-a pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena. Obe ekipe su u ovoj seriji uspele da naprave brejk, s tim što je Strasbourg to učinio na mnogo ubedljiviji način.

U prvoj utakmici je Strasbourg u gostima slavio sa 100:87, a onda su igrači tima iz Kneževine u revanšu tek nakon produžetka uspeli da trijumfuju rezultatom 97:95.

Iako se ovo dve ekipe koje pojedinačno bez većih problema mogu ubaciti preko 90 poena, mišljenja smo da će u odlučujućoj utakmici umor ipak učiniti svoje. Ovo će biti treća utakmica u šest dana, a kada na to dodamo i vaćnost utakmice, verujemo da će napadački ritam biti mnogo slabiji u odnosu na prve dve utakmice.

Under 166.5 ( 1.70 )

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA, ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 2.92 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ DUBL TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

Author Dusan