Tiket dana – ponedjeljak 31.10.2022

Srba331
30 listopada, 2022
1487 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Iako je ponuda nogometnih utakmica ponedjeljkom znatno lošija, mi smo se potrudili pronaći četiri zanimljive utakmice za naš listić dana. Ukupni koeficijent ovoga puta iznosi 18,14. Kao i uvijek, predlažemo da odigrate ovaj listić po uputstvu koje smo naveli u tekstu.

18:30 Verona vs. AS Roma, Italija 1

Glavni cilj momčadi iz Rima je povratak u Ligu prvaka, no pred ekipom Rome je vrlo težak zadatak. Mislimo da je tako jer Roma igra vrlo promjenjivo u Serie A ove sezone, unatoč stvarno visokoj kvaliteti. Verona je u nizu od pet uzastopnih poraza i trenutno zauzima pretposljednje mjesto na tabeli. Verona također ima jednu od najlošijih obrambenih linija u ligi, pa smo pomalo iznenađeni odlukom kladionica da pobjedu AS Rome isplate tečajem 1,90. Gosti su momčad koja trenutno na svim pozicijama ima bolje igrače od Verone, i vjerujemo da će se to vidjeti i na terenu.

AS Roma daje 1-3 gola u prvom poluvremenu / 1,87

18:00 Levadia U21 vs. Paide U21, Estonija Esiliiiga

Kada je riječ o estonskoj drugoj ligi golovi su uvijek prva opcija. Tri kola prije kraja prvenstva Levadia lovi drugo mjesto na ljestvici, dok je za Paide ova utakmica bez rezultatskog značaja. Ove sezone Levadia igra utakmice s prosjekom od 3,6 golova, dok su gosti s prosjekom od 4,5 golova po susretu daleko najučinkovitija momčad lige. Kako su domaćima bodovi nužni, mišljenja smo da se neće “kockati”, i da će u prvih 45 minuta pokušati odlučiti pobjednika.

Prvo poluvreme 2+ golova / 1,86

20:00 Pecsi vs. Szeged, Mađarska 2

Derbi susretom mađarske druge lige zatvorit će se četrnaesto kolo. Domaći Pecsi trenutno je lider prvenstva, dok je Szeged peti s pet bodova manje. Ono što izdvaja obje momčadi je vrlo disciplinirana igra u obrani. U tome se posebno ističe Pecsi koji je u sedam utakmica na svom terenu primio samo pet golova. Kako se radi o dvoboju dvije vrlo slične momčadi, ne očekujemo previše uzbuđenja, a samim time ni golova. U prilog našoj ideji ide i činjenica da dvoboji ovih momčadi nisu baš učinkoviti. Jedan gol u ovoj utakmici mogao bi lako odlučiti pobjednika.

Oba tima daju gol – ne / 1,89

21:00 Elche vs. Getafe, Španjolska 1

U posljednjoj utakmici na listiću igrat ćemo malo riskantnije. Elche i Getafe su dvije momčadi koje su trenutno u zoni ispadanja, tako da i jednma i drugima bodovi su prijeko potrebni. I jedni i drugi nisu pobijedili u pet dosadašnjih mečeva, pa situacija polako postaje kritična. To automatski znači da će i Elche i Getafe ovdje dati sve od sebe da osvoje tri boda, jer vrijeme polako ističe. A posebno za momčad Elchea. Kako i jedni i drugi imaju dosta obrambenih problema i slabosti, vrlo lako bi tu moglo biti golova, iako kladionice to ne očekuju. Tim više što će i jedni i drugi napadati.

3+ golova / 2,76

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE Meridianbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 18.14, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 18 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

NAŠ PREDLOG JE DA ODIGRATE OVAJ TIKET KAO SISTEM 2/3/4 od 4, i u tom slučaju sa 2 pogodjena para imate minimalan gubitak, sa 3 pogodjena solidan profit, a sa sva 4 pogodjena para profit je višestruko veći od uloga. Više o ovom načinu uplate tiketa, možete saznati OVDE.

Trenutno sportska kladionica Meridianbet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 2000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.