Tiket dana – srijeda 29.09.2021.

Dusan
29 rujna, 2021
406 Views
tiket dana

Sredom se tradicionalno u ovo doba godine igraju mečevi Lige Šampiona, i odabrali smo 3 meča za naš tiket dana, a ukoliko tiket uplatite u kladionici 22bet koeficijent 4,37 nudi mogućnost solidne zarade. Pored tiketa dana, naš predlog je i da pogledate prognoze utakmica koje svakodnevno postavljaju eksperti sa sajta sportske-kladionice.com.

21:00 Juventus – Chelsea, Champions League

Italijanski velikan će večeras na Allianz stadionu imati izuzetno težak izazov obzirom da će ugostiti prošlogodišnjeg osvajača Lige šampiona, ekipu Chelsea. Iako deluje da se Juventus malo podigao nakon 4 meča bez pobede u Seriji A, do kojih su ruku na srce došli sa dosta muke, večeras će igrati protiv jako nezgodnog Chelsea koji je na poslednjih 10 gostovanja u Ligi šampiona samo jednom pretrpeo poraz.

Svakako iako je Chelsea favorit na papiru, nikako ne treba potcenjivati ekipu Juventusa, ali mišljenja smo da na osvnovu svega prikazanog do sada i to protiv dosta slabijih ekipa od Chelsea, Juventus ima male šanse da na ovom meču dođe do pobede.

Chelsea je pretrpeo poraz 1:0 ovog vikenda u meču protiv Machester City-ja, i Touchel je mao šta da zameri svojim izabranicima. Znajući Nemački mentalitet, želja trenera gostiju je da se sa sva 3 boda vrate u London i time delimično iskupe za slabu partiju protiv City-ja.

Oba tima imaju problema sa izostancima, pa će Juventus biti bez Arthura, Dybale, Jorgea, Morate i Caviglie, dok Touchel neće moći da računa na Jamesa, Kantea, Mounta i Pulišića. Očekivano je da obe ekipe odigraju opreznije, mada ipak prednost dajemo gostima.

Napad Chelsea će predvoditi Lukaku koji je jedan od najboljih napadača sveta u ovom trenutku, tako da verujemo da gosti mogu do makar jenog gola koji će im garantovati da se u najgorem slučaju vrate u London neporaženi.

Chelsea or Draw 1,35 22bet

21:00 Salzburg – Lille, Champions League

Salzburg je praktično pobedio sami sebe u prvom kolu protiv Seville. Promašeni jedanaesterci Adeyemia u 13. i Sucica u 37. minuta sprečili su Austrijski tim da dođe do pobede protiv favorizovane Seville. Nje pomogla ni činjenica da su od 50. minuta imali i igrača više, tako da svakako imaju razloga da žale za propuštenom prilikom.

Lill je u prvom kolu na svom terenu remizirao 0:0 sa Wolfsburgom, u meču gde im je poništen gol u 48. minutu nakon konsultacija sa VAR sobom. Deluje da je Lill samo senka prošlogodišnje ekipe koja je uspela da prošle sezone uzme titulu u Francuskoj.

Igraju prilično šareno i vidi se da nemaju kontinuitet, a to je sve posledica odlaska trenera po završetku sezone. Salzburg je napadačka ekipa koja igra veoma otvoren i brz fudbal, i za očekivati je da sa istim pristupom odigraju i ovaj meč. Golovi na ovom meču su za nas najizglednija opcija, tako da bi trebalo da u oba poluvremena vidimo po najmanje 1 pogodak.

Goals in both halves 1,85 22bet

21:00 Bayern – Dinamo Kyiv, Champions League

Ne treba previše govorii o Bayernu, ekipi koja je jedan od glavnih kandidata za osvajanje ovogodišnje Lige Šampiona. Bavarci su u strašnoj formi što pokazuje niz od 7 takmičarskih mečeva od početka sezone koje su dobili.

U prvom kolu su na gostovanju Barseloni slavili sa 3:0, i tom pobedom praktično zacementirali sebi prvo u grupi. Iako će za ovaj meč van stroja biti Tolisso, Ulreich i Coman, Bayern ima isuviše kvalitetan roster da bi im ekipe kao što je Dinamo pravile probleme.

Muller, Goretzka, Sane i Lewandowski koji su opasnost za mnogo jače timove, tako da je za očekivati da će golman gostiju imati pune ruke posla večeras. Dinamo je u prvom meču na svom terenu odigrao 0:0 sa Benficom, i poništen gol u trećem minutu sudijske nadoknade je uticao na to da tim iz Kijeva ne dođe do zlata vrede pobede na tom meču.

Jako težak zadatak ih očekuje večeras, i jedino defanzivnom igrom mogu da se nadaju bodu na ovm meču, jer u suprotnom ako budu igrali otvoreno mogu očekivati 5-6 golova u svojoj mreži. Skromna ofanzivna linija je imala problema sa Benficom, tako da smo mišljenja da odbrana Bayerna neće imati problema sa napadačima Dinama.

Dinamo Kyiv Under 0,5 goals 1,75 22bet

Ukupni koenficijent 4,37

Kladionica 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan