Tiket dana – srijeda 04.08.2021

Sportske
4 kolovoza, 2021
677 Views
tiket dana

Cetvrtak nam donosi tri meca treceg kola kvalifikacija za Ligu sampiona, i mi se odlucili da Vam bas od ta tri meca pripremimo tiket. Odlucili smo se za miks zanimljivnih igara koje na tiketu daju vredan koeficijent.

19:00 Spartak Moscow – Benfica, Champions League Qualification

Spartak je vec odigrao 2 takmicarske utakmice do sada, i to u Ruskom prvenstvu. Na polovicnom su skoru obzirom da su uspisali po pobedu i poraz, oba puta istim rezultatom 1-0. S druge strane Benfika jos nije startovala u Porugalskoj ligi, i iza sebe imaju samo 7 pripremnih utakmica na kojima su bili neporazeni. Spartak iz Moskve je vec pokazao da ume da bude nezgodan rival, narocito na svom stadionu. Poredeci vrednost tima i igracka imena, ovde je Benfika u prednosti. Kako im je ovo prvi takmicarski mec ove sezone verujemo da ce opreznije uci u utakmicu. Sto se tice Spartaka, pokusace da ne prime gol i da odu na revans sa pozitivnim rezultatom. Najizglednija opcija za nas je da na mecu nece biti puno golova.

TIP: Under 3,5 / 1.30 / 22bet

20:00 Dinamo Zagreb – Legia, Champions League Qualification

Dinamo je u drugom kolu kvalifikacija preskocio Kiparsku Omoniju ukupnim rezultatom 3:0. Na Maksimiru je bilo 2:0 za plave, dok je na Kipru Dinamo golom u 94. minutu stavio tacku na ovaj dvomec. U prvenstvu su krenuli porazom od Slavena 2:0, pa su dobili Dragovoljac sa 4:0 i u poslednjem kolu odigrali 3:3 sa Rijekom. Jako cudni rezultati jer smo godinama navikli da Dinamo ne prosipa bodove. Liga Sampiona nije isto sto i Hrvatsko prvenstvo, pa ocekujemo maksimalni fokus Dinamovih igraca u ovom mecu. Imaju za protivnika nezgodnu Legiju koja je teze nego sto se ocekivalo eliminisala Floru. Nakon 2:1 u Varsavi, Legija je u Talinu dobila sa 1:0. Nisu delovali previse ubedljivo, a losa igra se prenela i na Poljsko prvenstvo gde su izgubili u gostima od Radoma sa 3:1. Legija sigurno ne dolazi u Zagreb da se nadigrava sa Dinamom, vec da pokusa da izvuce sto povoljniji rezultat pred revans. Dinamo ima odlicnog golmana Livakovica i vrhunsku defanzivnu liniju predvodjenu tandemom Lauritsen – Theophile Caterine, i misljenja smo da ce jako tesko Legija ovde do gola. Pokusace da odigraju Poljaci tvrdu defanzivnu utakmicu sa mnogo kontakta, pa smo se iz tog razloga odlucili da tipujemo da ce na mecu biti dosta dosudjenih kartona.

TIP: Over 3,5 yellow cards / 1.57 / 22bet

21:00 Ferencvaros – Slavia Prague, Champions League Qualification

Posle duzeg niza godina (tacnije od 1991 godine ) Ferencvaros ima sansu da ostavi kakav takav trag u Evropskim takmicenjima. Prosli su 2 kola kvalifikacija do sada, eliminisavsi u prvom kolu Pristinu sa 6:1 ukupno, i Zalgiris ukupnim rezultatom 5:1. Ne treba da cudi sto su na otvaranju Madjarske lige porazeni na svom terenu, jer je trener Ferencvarosa odmarao kljucne igrace bas za ovaj mec. Docekuju Slaviju iz Praga koja je poslednjih godina gotovo redovan ucensik grupnh faza Evropskih takmicenja. Slavija nije igrala prethodna kola kavlifikacija, i od takmicarskih meceva ove sezone ima samo 2 meca u Ceskom prvenstvu. Sigurno je da ce Ferencvaros probati da dodje da pobede pred svojim navijacima, sto nece biti nimalo lako jer fudbaleri Slavije imaju mnogo ovakvih meceva u nogama, i znaju da odigraju na rezultat. Iz tog razloga mislimo da ce prvo poluvreme proteci u mirnijem i sporijem tempu, a da ce pitanje pobednika biti reseno u drugom delu meca.

TIP: Second half over 0,5 goals / 1.30 / 22bet

UKUPNA KVOTA 2.653
KLADIONICA: 22BET

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske