Tiket dana – srijeda, 09.02.2022

Dusan
9 veljače, 2022
721 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo dve fudbalske i jednu košarkašku utakmicu za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za sredu 09.02.2022. godine

20:30 Partizan – MoraBanc Andorra, Eurocup Basketball

Partizan se nalazi u blagoj krizi i padu samopouzdanja, obzirom da su zbog dva uzastopna poraza šanse za osvajanje prvog mesta na tabeli svedene na minimum. Gledajući meč Partizana u subotu protiv Borca iz Čačka, mogli smo videti da ekipa ima mnogo ofanzivnih problema, a ti problem su veoma vidljivi u poslednja četiri meča.

Andorra je u Španskom šampionatu najpre savladala Real u Madridu sa 88:83, a onda su u subotu na svom terenu bili bolji od Joventut-a rezultatom 91:72. Najveća mana Andorre je to što zavise od raspoloženja Crawford-a i McIntyre-a, i kada oni uđu u loš ritam ekipa počinje da pravi veliki broj izgubljenih lopti, po čemu je Andorra jedan od lidera Eurocup-a.

Partizan mora pobediti na preostalih šest mečeva grupne faze kako bi zadržao nadu da će Joventut ipak napraviti nekoliko “kikseva”, ali i da bi sačuvao makar drugu poziciju na tabeli obzirom da je po broju pobeda izjednačen sa Lokomotivom Kuban.

Partizan mora odigrati meč u sporijem ritmu i sa puno agresivnosti u odbrani, jer smo na nekoliko poslednjih mečeva videli da imaju mnogo ofanzivnih problema, a sem Punter-a i Leday-a nema igrača sa “sigurnim poenima u rukama”. Očekujemo veoma težak i neizvestan meč, iako kladionice Partizanu daju čak osam poena prednosti, što po našem mišljenju nije realno.

Under 166.5 1,56 meridianbet

21:00 Aston Villa – Leeds, England Premier League

Lucas Digne i Phillipe Coutinho su ozbiljna pojačanja za ekipu trenera Gerrarda, i u pitanju su igrači koji svojim kvalitetom mogu u potpunosti „okrenuti“ tok utakmice u trenucima kada je to ekipi potrebno. S druge strane Bielsa ima dosta „kadrovskih“ problema, obzirom da će čak četvorica važnih igrača biti van sastava.

Leeds ove sezone ima mnogo defanzivnih problema na gostujućim mečeva, obzirom da su primili čak dvadeset tri gola na deset utakmica, dok je Aston Villa na svakom odigranom meču kod kuće uspevala da postigne po najmanje jedan gol.

Iako je najavljeno da će Raphinha biti u sastavu Leeds-a za sutrašnji meč, on još uvek ima problema sa lakšom povredom koju je zadobio tokom poslednjeg meča reprezentacije Brazila, i ukoliko on ne bude u stanju da pomogne svojim saigračima sutra, šanse Leeds-a da ostane neporažen će biti minimalne.

Očekujemo da će Aston Villa od samog početka zaigrati ofanzivno i doći do barem dva gola, što bi trebalo da bude više nego dovoljno za osvajanje nova tri boda.

1+ & 1+ ( u oba poluvremena će biti po najmanje 1 gol ) 1,63 meridianbet

23:15 Lara – Bolivar, Copa Libertadores

Lara je svoju poslednju takmičarsku utakmicu odigrala pre više od dva meseca, dok je ekipa Bolivar-a pre tri dana započela takmičenje u nacionalnom šampionatu, tako da po tom pitanju Bolivar ima veliku prednost.

Lara je pokazala da ume biti veoma nezgodan protivnik na svom stadionu, ali kako će meč biti odigran na neutralnom terenu, Lara gubi tu prednost, što će praktično značiti da igraju na gostujućem terenu, a videli smo u Venecuelanskom šampionatu da se ne snalaze baš najbolje na mečevima van svog stadiona.

Bolivar je po našem mišljenju dosta kvalitetnija ekipa u ovom trenutku, i bez obzira što ih očekuje revanš meč u Boliviji, verujemo da će pitanje prolaska u poslednju fazu kvalifikacija pokušati da reše već u ovom duelu.

Igraju veoma ofanzivno i sasvim realno je za očekivati da mogu postići jedan do dva gola, što bi trebalo da bude dovoljno da na ovom meču trijumfuju, obzirom da je Lara ekipa koja ima veoma skroman ofanzivni potencijal.

X2 1,54 meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.92 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI 4 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan