Tiket dana – srijeda 09.11.2022

Srba331
9 studenoga, 2022
1771 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Nakon stvarno nekoliko nesretnih promašaja gdje su se događale nestvarne situacije u pojedinim utakmicama proteklih dana, pokušat ćemo se vratiti u pobjednički ritam. Naš izbor za srijedu su četiri utakmice, s kombinacijom ishoda i golova, i ukupnim koeficijentom od preko 13.

14:00 Veres Rivne vs. Shakhtar, Ukrajina 1

Nakon relativno uspješne misije u Ligi prvaka, Šahtar nastavlja borbu za naslov. Imaju pet bodova manje od momčadi Dnipro-1, pa je pobjeda protiv vrlo prosječne momčadi Veres Rivna apsolutni imperativ. Gledajući kvalitetu, Shkahtar bi ovaj dvoboj trebao dobiti s 3 ili 4 gola razlike. Gosti će sigurno biti maksimalno agresivni od prve minute pa se nećemo čuditi ako već u prvom poluvremenu završe posao.

Shakthar 2 i 3+ golova / 1,95

15:30 Varaždin vs. Osijek, Hrvatska Kup

Umjesto za naslov, Osijek će se ove sezone boriti za treće mjesto na ljestvici. U prošlom kolu izgubili su od Hajduka s 3:1 i to mnogo lakše od očekivanog, pa je kriza u ovom klubu itekako evidentna. Ni Varaždin se ne može pohvaliti formom i plasmanom na tablici, ali Kup je natjecanje gdje bi uz malo sreće mogli nešto napraviti. Ovakve utakmice su vrlo nezahvalne za prognoziranje, a zbog krize u kojoj se nalaze gosti očekujemo vrlo “tvrdu” utakmicu.

Oba daju gol – ne / 1,96

18:30 Sassuolo vs. Roma, Italija 1

Poraz od Lazija u gradskom derbiju pokvario je planove Romi, pa sada bodove moraju tražiti protiv nezgodnog Sassuola. Inače, Sassuolo je samo blijeda sjena ultraofenzivne momčadi kakve smo gledali prethodnih sezona, dok je Roma ekipa kojoj je borba za Ligu prvaka realan doseg. Teško je vratiti se u život nakon bolnog poraza, ali vjerujemo da Mourinho može izvući maksimum iz svoje momčadi.

Roma X2 & 0-3 golova na meču / 1,95

20:30 Schalke vs. Mainz, Njemačka 1

Ako se uskoro nešto ne promijeni, Schalke će se sljedeće sezone natjecati u drugoj ligi. Nakon trinaest utakmica imaju samo šest bodova, a bodovi im trebaju što prije. Mainz je s druge strane siguran u sredini tablice, te nema nekog posebnog imperativa da ovu utakmicu odigra na 100%. Schalke i nije tako loša momčad koliko rezultati sugeriraju, a vjerujemo da bi jedna ili dvije pobjede mogle potpuno preokrenuti situaciju.

Schalke 1X / 1,83

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE Meridianbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 13.64, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 13 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

NAŠ PREDLOG JE DA ODIGRATE OVAJ TIKET KAO SISTEM 2/3/4 od 4, i u tom slučaju sa 2 pogodjena para imate minimalan gubitak, sa 3 pogodjena solidan profit, a sa sva 4 pogodjena para profit je višestruko veći od uloga. Više o ovom načinu uplate tiketa, možete saznati OVDE.

Trenutno sportska kladionica Meridianbet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 2000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.