Tiket dana – srijeda 22.09.2021.

Dusan
22 rujna, 2021
656 Views
tiket dana

Iz današnje ponude smo izdvojili 3 meča za naš tiket dana, a ukoliko tiket uplatite u kladionici MozzartBet koeficijent 4,40 vam može doneti lep profit.

Pored tiketa dana, naš predlog je i da pogledate prognoze utakmica koje svakodnevno postavljaju eksperti sa sajta sportske-kladionice.com.

19:00 Djurgarden – Degerfors, Sweden 1

Djurgarden vodi veliku bitku sa ekipama AIK-a i Elfsborga oko prvog mesta i šampionskog naslova. Iako je ostalo još 11 mečeva do kraja, svaki bod u toj borbi je dragocen i meč protiv Degerforsa je jedan od onih koji moraju da se dobiju.

Djurgarden ima 38 bodova, odnosno 2 manje od prvoplasiranog AIK-a i 2 više od trećeplasiranog Elfsborga. Kod kuće imaju skor od 7 pobed, 2 remija i 1 porayza uz impresvnu gol razliku 21:8. Okliznuli su se u prošlom kolu protiv Malmea, tako da verujemo da će tu grešku ispraviti danas.

Degerfors je na 13. mestu sa samo bodom viška u odnosu na Mjallby koji je na poziciji koja vodi u plej aut baraž. Na strani imaju 1 pobedu, 2 remija i 7 poraza uz gol količnik 6:23. U poslednjih 5 mečeva na strani imaju svih 5 poraza, a očekujemo da se taj niz nastavi i nakon današnjeg meča.

Kako su u pitanju dve ekipe koje igraju prilično efikasne mečeve, naš predlog za ovaj meč je opcija Over 2.5 golova jer verujemo u ubedljivu pobedu Djurgardena.

Over 2.5 1,40 mozzartbet

19:30 Espanyol – Alaves, Spain 1

Esplanyol nakon 5 odigranih mečeva još uvek ne zna za uspeh i nalaze se na 17.mestu na tabeli, a do sada su upisali 3 remija i 2 poraza uz skormnu gol razliku 3:5. U prošlom kolu su golom u sedmom minutu sudijske nadoknade došli do boda na gostovanju protiv Betisa, odigravši 2:2.

Videćemo da li je to najava konačno malo bolje igre ekipe iz Barselone. Alaves je poslednjeplasirana ekipa Primere sa sva 4 poraza do sada. Na dosadašnjim mečevima su postigli samo 1 gol, dok su 10 puta vadili loptu iz svoje mreže.

Skromno sastavljen roster koji će se ove sezone grčevito boriti za opstanak, i ne dajemo im previše šansi protiv Espanyola. Očekujemo prvu pobedu Espanyola na Monjuicu, ali ćemo se za svaki slulaj osigurati dvoznakom.

1X i Over 1.5 ( domaćin ne gubi i biće najmanje 2 gola na meču ) 1,70 mozzartbet

21:00 Metz – PSG, France 1

Poslednjeplasirani Metz će večeras imati jako težak zadatak obzirom da im u goste stiže lider šamponata ekipa PSG-a. Metz je na 6 mečeva zabeležio po 3 remija i poraza uz gol količnik 6:13. Vremena ima dovoljno da se stvari isprave, a i na njihovu sreću razlika izmedju pozicija 13 i 20 na tabeli iznosi samo 2 boda, što dovoljno govori o kvalietu ekipa iz donjeg dela tabele.

Metz kod kuće ima 2 remija i 1 poraz uz 4 postignuta i 6 primljenih golova, od čeka je većina tih golova postignuta u prvom kolu kada su remizirali sa Lilom 3:3. PSG je prvi na tabeli sa maksimalnim skorom od 6 pobeda i gol razlikom 18:6, ali se vidi da ipak igra nije na željenom nivou. Uz mnogo muke su došli do 3 boda protiv Liona u prošlom kolu, u meču gde su čak gubili od 54.minuta.

Ipak golovima Neymara sa penala u 66. i Icardija u 92 minutu su uspeli da dodju do pobedee i zadrže maksimalni skor u ligi. Još uvek se čeka na debitantski gol Lionela Mesija u dresu Parižana, ali to će morati da sačeka još neko vreme obzirom da će on preskočiti ovaj meč.

Pored njega odsutni će biti Bernat,Dagba,Gharbi,Kurzawa, Ramos i Veratti, ali to nikako ne bi smelo da bude opravdanje za eventualni kiks na ovom meču jer PSG ima veoma širok roster. Očekujemo siguran trijumf PSG-a na ovm meču.

2-2 ( gost će voditi na poluvremenu i pobediti na kraju ) 1,85 mozzartbet

Ukupni koenficijent 4,40

Kladionica Mozzartbet

 Trenutno sportska kladionica MozzartBet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan