Tiket dana – srijeda, 23.02.2022.

Dusan
23 veljače, 2022
606 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo tri fudbalske utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Evo naših predloga za Tiket Dana za srijedu 23.02.2022 godine

20:45 Liverpool – Leeds, England Premier League

Razlika u kvalitetu između Liverpool-a i Norwich-a je veoma velika u ovom trenutku, i Liverpool je na današnjem meču veliki favorit. Samo pobeda protiv Leeds-a ih ostavlja u borbi za titulu sa ekipom Manchester City-ja, tako da možemo očekivati da će Liverpool od samog početka meča odigrati ofanzivno.

Liverpool je sa 64 postignuta gola trenutno najefikasnija ekipa u ligi, a obzirom da igraju sa ekipom koja ima najslabiju defanzivnu liniju u ligi, golovi na ovom meču se nameću kao logičan izbor. Verujemo da će Liverpool efikasnom pobedom želeti da nagovesti da nije odustao od osvajanja prvog mesta na tabeli, tako da očekujemo veoma efikasan meč.

Over 3.5 / 1.78 meridianbet

21:00 Benfica – Ajax, UEFA Champions League

Benfica je već duže vreme u krizi, i na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima imaju samo dve pobede, iz čak sedam primljenih golova. S druge strane, Ajax je u seriji od čak deset uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, tako da kladionice s punim pravom favorizuju ekipu iz Amsterdama.

Obe ekipe tokom ove sezone igraju veoma ofanzivno, tako da su nam golovi najizglednija opcija na večerašnjoj utakmici. Ajax je tokom takmičenja u grupnoj fazi postigao čak dvadeset golova i to protiv ekipa koje su uglavnom kvalitetnije od Benfice ( Dortmund i Sporting na primer ), tako da smo sigurni da nas i večeras očekuje uzbudljiv i pre svega efikasan meč.

Over 2.5 / 1.65 meridianbet

21:00 Fulham – Peterborough United, England Championship

Fulham je na odličnom putu da naredne sezone zaigra ponovo u Prmier League, i u ovom trenutku ima šest bodova više u odnosu na drugoplasirani Bournemouth. Ipak mesta za preranu euforiju nema jer će Fulham nakon ovog meča imati dve odigranice utakmice više nego Bournemotuh, tako da bi eventualni kiks večeras mogao mnogo zakomplikovati stvari.

Fulham je u prošlom kolu neočekivao poražen kod kuće od Huddersifield-a sa 2:1, tako da očekujemo da će večeras pokazati reakciju na taj neuspeh. U goste im dolazi ekipa Peterborough-a koja je na pretposlednjem mestu na tabeli, koja ujedno ima i najslabiji defanzivni učinak u ligi ( skoro 2 primljena gola po meču ), tako da bi sve sem ubedljive pobede domaćeg tima predstavljalo veliku senzaciju.

Fulham to win and over 2.5  / 1.63 meridianbet

SVE KVOTE SU IZ kladionice meridianbet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 4.79 , ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI SKORO 5 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

 

Author Dusan