Tiket dana – subota, 04.06.2022.

Dusan
4 lipnja, 2022
675 Views
Tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo jednu fudbalsku i dve košarkaške utakmice, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi mogli biti glavni tipovi za danas.

Nastavlja se takmičenje u Ligi Nacija, u većini košarkaških liga se plej of serije bliže kraju, tako da smo uprkos skromnoj ponudi uspeli da za Vas pronađemo tri zanimljiva meča, sa veoma pristojnim koeficijentom.

Evo naših predloga za Tiket Dana za subotu 04.06.2022 godine

18:00 Real Madrid vs. Baskonia, Spain ACB

Drugi polufinalni meč plej ofa ACB lige će ponovo biti odigran u Madridu, i košarkaši Reala će imati lepu priliku da dođu do 2-0 u seriji protiv Baskonije.

Real je pre dva dana slavio sa 94:84, a da nije bilo opuštanja u poslednjih pet minuta meča taj trijumf bi bio mnogo ubedljiviji.

Real je od samog početka meča diktirao tempo i nijednog trenutka nije dopustio gostujućem timu da se približi i stvori piliku za eventualni preokret, ali je tako visok ritam igre ostavio posledice po umor igrača sasvim sigurno, i veoma je izlgedno da će subotnja utakmica proteći znatno mirnije.

Baskonija evidentno nema dovoljan kvalitet da isparira igri u tranziciji u kojoj je Real neprikosnoven, i moraće da malo “spusti loptu”, i da agresivnijom odbranom stvori sebi priliku za brejk.

Under 167.5 / 1.44

16:15 Monaco vs. Pau-Orthez, France LNB Basketball

Monaco je “preživeo” ekipu Strasbourg-a, i sada nezadrživo grabi ka novom plasmanu u finalu, gde će ih po svemu sudeći sačekati ASVEL.

Monaco je rutinski dobio prvi meč protiv Orthez-a sa 94:65, a čak šest dvocifrenih igrača je jasan znak dominacije domaćeg tima.

Delovalo je kao da su igrači gostujuće ekipe uplašeni došli na prvi meč, što se možda najbolje vidi po broju skokova ( 37 prema 22 u korist Monaco-a ), a mišljenja smo da je jako teško nešto drastično moglo da se promeniza manje od 48 sati.

Monaco će ponovo biti domaćin i sigurno će nastojati da “što pre završi posao”, tako da verujemo da će domaći tim ponovo kontrolisati tok meča od prvog do poslednjeg minuta.

U takvom odnosu snaga će Orthez jako teško prebaciti 75 poena, što automatski znači da su velike šanse da će i ovaj meč biti sa manje od 165 poena, tako da je margina od 172.5 poena definitivno vredna da nađe mesto na našem tiketu.

Under 174.5 / 1.38

 

20:45 Turkey vs. Faroe Islands, UEFA Nations League

Poslednjih godinu dana su bili veoma neuspešni za reprezentaciju Turske, i krajnje je vreme da se stvari vrate u normalu, a prvi korak ka tome će biti osvajanje prvog mesta u grupi C.

Najozbiljniji kandidat za prvu poziciju će im biti Litvanija, tako da je svaka pobeda ( naročito na domaćem terenu ) veoma važna, i svaki eventualni neuspeh bi mogao imati nesagledive posledice.

Iako su Farani u nekoliko poslednjih mečeva postigli sasvim solidan broj golova, moramo reći da i dalje imaju velikih problema u realizaciji ( naročito u gostima ), i na gotovo nijednom meču u poslednjih godinu dana sa „ozbiljnijim protivnikom“ nisu pokazali apsolutno ništa.

Turci će želeti da takmičenje u grupi započnu na pravi način, a ispod prosečna ekipa Frskih Ostrva je možda najidealniji protivnik da se povrati poljuljano samopouzdanje.

Over 2.5 / 1.55

SVE KVOTE SU IZ kladionice Unibet, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA, ON SE PLAĆA ODLIČNOM MAKSIMALNOM KVOTOM 3.08, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 3 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Trenutno sportska kladionica Unibet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan