Tiket dana – subota 21.11.2020

Milos
21 studenoga, 2020
373 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki dan kada ima dovoljno utakmica da odigramo i jedan sistemski tiket, koji će se sastojati od četiri selekcije. Sve ove utakmice su dovoljno dobre da budu i Tip Dana, ali smo se odlučili da ih spojimo i da pokušamo da napravimo extra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako, te mi kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove, kako se kasnije ne biste kajali ako tiket ne bude dobitan. Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa Dana.

Na današnjem tiketu dana odigrali smo četiri fudbalske utakmice koje se igraju u okviru različitih svetskih liga, za koje smatramo da su dovoljno kvalitetne da bi mogle doneti profit, ali ni jedna od njih nema dovoljno veliku kvotu ili neki drugi elemenat da bi se mogla nazvati Tip Dana.

Tiket dana sa četiri utakmice u sistemu predlažemo da bude odigran kao, Yankee sistem, u kom igrate 6 dubl opklada, 4 treble opklada i jednu 4-fold opkladu. Da bi ovaj sistem bio dobitan potrebno je ostvariti svega dva pogotka od četiri utakmice. Nama je definitivno omiljeni sistem kada imamo četiri selekcije.

Evo naših predloga za Tiket Dana za 21.11.2020. godine

Altach – Wolfsberger, Austrija Prva Liga, 21.11.2020

Dosta je bilo internacionalnih utakmica i od petka počinju ponovo nacionalni šampionati, a nama jedan od omiljenih je svakako Austrijska prva liga. Domaća ekipa Altacha nije favorit na ovoj utakmici, što je i normalno jer oni do sada igraju prilično loše. Posebno im je loša odbrana koja je na sedam utakmica primila 16 golova, što je više od dva po meču. Sa druge strane imamo ekipu Wolfsbergera, koja je poznata po tome da igra ludački kada su golovi u pitanju jer su do sada igrali utakmice sa 4.5 gola u proseku. Imajući u vidu kako ove ekipe igraju, mi smatramo i dajemo naš predlog da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.625

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig, Nemačka Bundesliga, 21.11.2020

Sasvim smo sigurni da je svima falila Bundesliga i njihove super interesantne utakmice, a mi danas tipujemo mali derbij koji se igra između Frankfurta i RB Leipziga. Iako domaća ekipa ne igra onako efikasno kao prethodnih sezone i dalje su vrlo dobra ekipa, dok je RB Leipzig samo nastavio tamo gde je stao i igraju fantastično. Obe ove ekipe su sposobne da postignu pogodak, te mi iz tog razloga predlažemo je da se ovde odigra:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.53

Juventus – Cagliari, Italija Serie A, 21.11.2020

Kladionice nikako da shvate da je Italijanska Serie A liga u kojoj svaka ekipa može da postigne pogodak. Iako je Juventus veliki favorit na ovom meču, u timu Stare Dame neće biti nekoliko startnih defanzivaca, a ekipa Cagliarija je više nego sposobna da postigne pogodak protiv bilo koje ekipe u Serie A. Mi mislimo da je ovde najbolje odigrati da će obe ekipe postići pogodak.

Tip: BTTS (da obe ekipe postignu pogodak) sa kvotom 1.80

Besiktas – Bashaksehir, Turska Prva Liga, 21.11.2020

Duel koji će sigurno prizvati dosta pažnje se igra u okviru turske prve lige gde domaći Besiktas dočekuje opasnu ekipu Bashaksehira na svom terenu. DOmaći su izrazito efikasni ove sezone, a gosti svakako imaju snage da se bore za pobedu ovde što impliciraju i kvote u kladionicama. Mi očekujemo da sve pršti na sve strane plus da bude golova, te smatramo da je najpametnije ovde odigrati:

Tip: Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva pogotka) sa kvotom 1.72

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE BET365, TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNOM 3.91 KVOTOM, ŠTO ZNAČI DA MOŽETE DOBITI SASVIM SOLIDAN IZNOS UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos