Tiket dana – subota 29.10.2022

Srba331
28 listopada, 2022
2155 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket za subotu sastoji se od četiri utakmice iz četiri najbolje lige Europe. Ovaj put smo igrali malo hrabrije pa koeficijent preko 27 daje više nego odličnu vrijednost ovom tiketu.

15:00 Napoli vs. Sassuolo, Italija 1

Napoli je u fenomenalnoj formi, ali svakom nizu uvijek dođe kraj. Do sada su uglavnom igrali protiv momčadi koje vole brži i otvoreniji tempo, i pobjede su se nizale. Sassoulo godinama igra napadački nogomet, no ove sezone to nije slučaj. U utakmici Napoli – Bologna prije dva tjedna mogli smo vidjeti koliko se Napoli “muči” s momčadima koje znaju usporiti ritam. Budući da je Sassuolo upravo takva momčad ove sezone, mislimo da bi domaća momčad ovdje mogla imati malo više problema od očekivanog.

Sassuolo +1.5 AH / 2,09

15:30 Stuttgart vs. Augsburg, Njemačka 1

Po našem mišljenju, ovo je dvoboj u kojem treba očekivati ​​golove. Stuttgart ove sezone pokazuje dosta slabosti i opet je u situaciji da će borba za opstanak biti njihov maksimum. Imaju samo jednu pobjedu nakon 11 utakmica i samo 2 boda više od zadnjeplasiranog Schalkea. Kako će Augsburg u ovom susretu biti znatno oslabljen, domaći će imati dobru priliku ponoviti uspjeh iz prošlog kola kada su pred svojim navijačima deklasirali Bochum rezultatom 4:1. No, s obzirom na defenzivne slabosti Stuttgarta, gosti bi ovdje mogli zabiti barem jedan gol.

Over 1.5 prvo poluvreme / 2,65

16:00 Brentford vs. Wolves, Engleska 1

S obzirom na golgeterski učinak gostiju, ovdje se očekuje utakmica s malim brojem golova. Međutim, mi mislimo drugačije. Brentford ove sezone kod kuće igra više nego solidno, što najbolje pokazuje 11 osvojenih bodova u 6 odigranih mečeva. Uz to, zabili su 12 golova, odnosno 2 pogotka u prosjeku. Gosti su ove sezone u 6 gostovanja primili 10 golova, a nisu pobijedili niti jednom. Brentford bi to morao iskoristiti, a ako budu imali agresivan pristup od prve minute susreta, ovdje bi itekako moglo biti golova.

1p 1-3 i 2p 1-3 gola / 2,11

21:00 Strasbourg vs. Marseille, Francuska 1

Marseille ima previše kvalitetan igrački kadae da bi nastavio u negativnom ritmu u domaćem prvenstvu. U seriji su od 3 uzastopna poraza, a ako se ne “probude”, velike su šanse da će izgubiti mjesto u borbi za Ligu prvaka. Strasbourg je momčad od koje se godinama ne očekuje ništa spektakularno, pa tako ove sezone nakon 12 odigranih mečeva imaju samo jednu pobjedu. Ovo bi trebala biti dobra prilika za goste da se vrate u poznati ritam s početka sezone, a vjerujemo da im uz maksimalnu koncentraciju neće biti teško doći do sva tri boda.

Marseille Over 1.5 / 2,33

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE Meridianbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 27.23, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 27 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

NAŠ PREDLOG JE DA ODIGRATE OVAJ TIKET KAO SISTEM 2/3/4 od 4, i u tom slučaju sa 2 pogodjena para imate minimalan gubitak, sa 3 pogodjena solidan profit, a sa sva 4 pogodjena para profit je višestruko veći od uloga. Više o ovom načinu uplate tiketa, možete saznati OVDE.

Trenutno sportska kladionica Meridianbet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 2000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.