Tiket dana – utorak 21.02.2023

Srba331
21 veljače, 2023
3391 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

Naš tiket dana za utorak 21.02.2023 sastoji se od tri nogometne utakmice sa ukupnim tečajem 6,22. Tiket možete odigrati i u sistemu 2 od 3. U tom slučaju minimalni koeficijent na 2 pogotka je 3.26, dok sve tri utakmice “daju” ukupni koeficijent 10,15.

21:00 Liverpool vs Real Madrid, Champions League

Liverpool će kroz Ligu Šampiona pokušati da “spasi” ovu sezonu. Naznaka boljih vremena ali i forme je praktično rutinska pobeda protiv Newcastle-a proteklog vikenda, no sada će protivnik biti mnogo ozbiljniji. I Real Madrid je u Španiji veoma blizu gubitka titule, tako da bi i oni mogli svoj fokus usmeriti na odbranu trofeja koji su prošle sezone osvojili.

Mnogo toga će zavisiti od činjenice da li će Karim Benzema istrčati na teren Anfield-a, a njegov izostanak bi u mnogome mogao uticati na ofanzivnu produkciju ekipe iz Madrida. Jedina šansa za domaće da “izvuku” pozitivan rezultat je da ne prihvate brži ritam koji će gosti sasvim sigurno pokušati da nametnu. Ofanzivni kvaliteti Liverpool-a su dosta slabiji u odnosu na Real Madrid, tako da smatramo da bi domaći ovde morali dosta pažnje usmeriti na odbranu svog gola.

Manje od 9.5 šuteva u okvir gola @ 1.75

https://twitter.com/LFC/status/1627722607804940290?s=20

21:00 Eintracht Frankfurt vs Napoli, Champions League

Napoli je “jednom nogom” već blizu titule u Serie A, i sada se nesmetano može posvetiti obavezama u Ligi Šampiona. Nema potrebe trošiti reči o tome kako Napoli igra ove sezone, a to su i kladionice prepoznale obzirom na činjenicu da su im dale epitet favorita u duelu sa Eintrachtom.

Eintracht ima turbulentnu sezonu, ali ih nikako ne treba potcenjivati. Radi se o ekipi koja ima dosta veće iskustvo igračanja u Evropi od gostiju, što može biti važan faktor. Ovde nas očekuje veoma neizvesna utakmica jer Eintracht igra zaista dobro kod kuće, i u Bundesligi je njihova odbrana kapitulirala samo 13 put na 11 mečeva.

Iako Napoli redom pobeđuje moramo reći da je Eintracht mnogo jači tim o velike veći ekipa koju Napoli pobeđuje u Serie A. Očekuje nas “šahovska partija” na terenu, i mišljenja smo da će se pitanje prolaska u narednu fazu rešavati u Napulju.

Eintracht Frankfurt 1X @ 1.86

https://twitter.com/eintracht_eng/status/1627761501128871939?s=20

20:45 Morecambe vs Port Vale, League One

Morecambe je pretpeo 3 poraza na prethodna 4 duela u League, tako da je i dalje u zoni ispadanja sa 2 boda manje od prvog tima “iznad crte”. S druge strane, Port Vale je siguran u sredini tabele i bez realnih šansi da dođe do plej ofa.

U ovom trenutku su bodovi mnogo potrebniji domaćem timu koji nema puno vremena za čekanje. Shodno tome od igrača Morecambe-a očekujemo ofanzivan pristup od prvog minuza. Kako u poslednje vreme domaći imaju mnogo defanzivnih problema ( 12 primljenih golova na poslednja 4 meča ), gosti bi uprkos relativno slabijoj formi u kojoj se nalaze to lako mogli iskoristiti. Verujemo u dinamičan tempo na ovoj utakmici, a samim tim verujemo i u golove.

Golovi u oba poluvremena 1+&1+ @ 1.91

https://twitter.com/MorecambeFC/status/1627696787015315460?s=20

Tiket dana

Koeficijent: 6.22

Kladionica: 22bet

SISTEM 2/3 ( 3 kombinacije )
Minimalni koeficijent: 3.26
Maksimalni koeficijent: 10.15

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.