Tiket dana – utorak, 25.10.2022

Srba331
24 listopada, 2022
2113 Views
tiket dana

Osim današnjih utakmica koje igramo u našoj Tip Dana sekciji, odlučili smo se kao i svaki put kada ima dovoljno utakmica za tipovanje da odigramo i jedan combo tiket, koji će se sastojati od nekoliko selekcija.

Ove interesantne prognoze utakmica za danas su sve dovoljno dobre da budu i Tip Dana. Ali, odlučili smo da ih spojimo i da pokušamo da napravimo ekstra profit na kladionici i jedan može se reći ludi tiket za danas!

Već smo napomenuli da ostvarivati redovnu zaradu na kladionici putem kombinovanih tiketa je sve samo ne lako. Na portalu Sportske kladionice, kao i uvek podvlačimo da ulažete razumne sume novca na svoje tikete dok pratite naše besplatne tipove. Tako se kasnije nećete kajati, ako predlozi za klađenje danas ne budu dobitni.

Realno je da budemo uspešni u 20-30% naših Tiketa. Takođe, ovi dnevni tipovi su fantastičan način da ispunjavate Uslove iskorišćavanja bonusa (Wagering Requirements), ukoliko neka kladionica uslovljava igranje kombinovanih tiketa bonus novcem.

U utorak se igraju utakmice pretposljednjeg kola Lige prvaka u skupinama E, F, G i H, pa smo iz tog razloga odlučili da tiket dana sastavimo od četiri utakmice iz ovog natjecanja.

21:00 Dinamo Zagreb vs. AC Milan, Liga Prvaka

Dva kola prije kraja Dinamo Zagreb i AC Milan imaju po 4 boda. Ono što je zajedničko objema momčadima je činjenica da i jedni i drugi imaju šanse za prolazak u osminu finala. Ali, moramo biti realni i reći da su gosti iz Milana puno bliži tom scenariju. Dinamo je propustio priliku u dvije utakmice protiv Salzburga, a nerazumno je očekivati ​​da sezonu mogu spasiti protiv aktualnog prvaka Italije. Kako će Milan ovu utakmicu odigrati prilično oslabljen, očekujemo da će nastojati odigrati utakmicu u sporijem ritmu. Samim tim znači da će strpljivo čekati svoju priliku.

1p 0-1 i 2p 0-2 gola / 1,75

18:45 Salzburg vs. Chelsea, Liga Prvaka

Skupina E je vrlo specifična, jer praktički sve momčadi mogu do osmine finala. Salzburg, kao jedini neporaženi tim u skupini, dočekuje Chelsea, a kladionice su ih iz nekog razloga prilično podcijenile. Chelsea je za vikend igrao vrlo loše u prvenstvu i nismo sigurni da u Austriju stižu u najboljem raspoloženju. Salzburg je tradicionalno neugodan na svom terenu i uvjereni da će od prve minute krenuti ultra ofanzivno. Salzburg je tijekom vikenda odmarao nositelje igre pa je jasno da im je ovaj dvoboj glavni prioritet u borbi za povijesni plasman u osminu finala.

1p 1-3 i 2p 1-3 gola / 2,02

21:00 Celtic vs. Shakhtar, Liga Prvaka

Sekunde su dijelile Shakhtar od pobjede protiv Reala u prošlom kolu. Da su uspjeli izdržati u tom susretu sada bi bili nadomak osmine finala. Šansi još uvek imaju, tako igrači gostujuće momčadi ne bi trebali imati problema s motivacijom. Bez obzira na to što je Shakhtar autsajder u ovoj utakmici, mišljenja smo da će biti “glavni” na terenu. Ako budu na istoj razini kao u utakmici protiv Reala, bit će puno bliži pobjedi. Shakhtar ima dovoljno kvalitete da postigne barem jedan gol.

2-3 gola / 2,06

21:00 RB Leipzig vs. Real Madrid, Liga Prvaka

Realu treba još jedan bod za potvrdu prvog mjesta u skupini, dok Salzburg još nije osigurao prolaz u osminu finala. Real je prvu utakmicu protiv Salzburga odigrao u najjačem sastavu i slavio s 2:0, dok bi ovoga puta mogli imati znatno više problema. U utorak će biti bez petorice nogometaša (među kojima su Benzema i Modrić), pa iz tog razloga ovdje nemaju epitet favorita. Leipzig je jedna od najofenzivnijih momčadi Lige prvaka i ne sumnjamo da će pokušati iskoristiti probleme s kojima se Madriđani susreću. Očekujemo vrlo dinamičnu utakmicu.

1p 1-3 i 2p 1-3 gola / 1,94

SVE KVOTE SU IZ KLADIONICE Meridianbet TE UKOLIKO SE ODLUČITE IGRATI NAŠ TIKET DANA U SISTEMU ON SE PLAĆA ODLIČNIM MAKSIMALNIM KOEFICIJENTOM 14.13, ŠTO ZNAČI DA NA ULOŽENIH 10 EURA MOŽETE DOBITI PREKO 14 PUTA VIŠU SUMU UKOLIKO OVAJ TIKET BUDE DOBITAN.

NAŠ PREDLOG JE DA ODIGRATE OVAJ TIKET KAO SISTEM 2/3/4 od 4, i u tom slučaju sa 2 pogodjena para imate minimalan gubitak, sa 3 pogodjena solidan profit, a sa sva 4 pogodjena para profit je višestruko veći od uloga. Više o ovom načinu uplate tiketa, možete saznati OVDE.

Trenutno sportska kladionica Meridianbet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 2000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.