Tiket specijal – Hrvatski kup – srijeda, 19.10.2022. 

Antonio002
18 listopada, 2022
916 Views
hnk

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Uz standardni Tiket Dana danas smo za vas pripremili poseban tiket s kombinacijama iz 1/16 finala Hrvatskog kupa.

Moslavina vs Rijeka, 15:00

Pod vodstvom Sersea Cosmija Riječani su se u zadnje vrijeme i više nego konsolidirali u prvenstvu. Rijeka je na najbolji mogući način iskoristila reprezentativnu pauzu jer su nakon uvodnog poraza od Hajduka na početku ovog mjeseca, odigrali dvije odlične utakmice svladavši Goricu i Lokomotivu bez primljenog pogotka.

Kako bi se održala trenutna idila, istim tempom moraju nastaviti i u kupu kod niželigaša iz Kutine. Moslavina je izborila ulaz u glavni dio ždrijeba zahvaljujući slavlju nad Međimurjem, ali tu za njih priča staje.

S obzirom na rast forme kluba s Kvarnera u ovom će se susretu morati zadovoljiti s činjenicom da su ugostili jedan od najslavnijih hrvatskih klubova.

Poluvrijeme-Kraj 2/2 (1.20)

Bistra vs Lokomotiva, 15:00

Lokosi u 1/16 finala Hrvatskog kupa imaju odličnu šansu za oporavak i povrat samopouzdanja. Gostovanje kod prosječnog trećeligaša u blizini Zagreba trebalo bi završiti uvjerljivom pobjedom gostiju, ali s obzirom na njihovu trenutnu formu i činjenicu da nikad nisu čuli za obranu, odlučili smo se za zanimljivu 22Bet kombinaciju.

Bistra je inače klasična domaćinska ekipa u svome rangu, a znamo koliko je propusna obrana Lokomotive. Idealna prilika za hazardere i opciju oba daju gol, dok smo se mi odlučili za malo sigurniju da će gosti slaviti i da ćemo vidjeti barem četiri pogotka.

Tim 2, Rezultat + Zbroj Tim 2 pobjeđuje i zbroj > 3.5 – Da

RNK Split vs Cibalia, 15:00

Prije smo ove slavne klubove gledali u prvoligaškim bitkama, dok ćemo ih ove srijede nakon dugo vremena imati prilike gledati u kupu. RNK Split nekoć je žario i palio prvom ligom, što je čak i rezultiralo igranjem europskih pretkola, no trenutno su na razini poluprofesionalnog kluba u trećem rangu.

Ponos Vinkovaca bolje kotira u ovom trenu i na dobrom je putu povratka u elitni razred. Cibalia je nestala s hrvatske nogometne karte, ali iduće bismo ih sezone mogli gledati u prvoligaškom društvu. U ovom se trenu nalaze u borbi za prvo mjesto druge lige i promociju, što im danas daje jasnu ulogu favorita.

Oba tima igraju tvrd nogomet bez previše golova te se ne očekuje lepršav i atraktivan susret pa smo se odlučili za kombinaciju pobjede gosta i da nećemo vidjeti više od četiri pogotka.

Tim 2, Rezultat + Zbroj Tim 2 pobjeđuje i zbroj < 4.5 – Da

Ukupni koeficijent: 2.436

Kladionica:  22Bet

Ukoliko još uvijek nemate račun kod 22bet kladionice, nudi vam se mogućnost preuzimanja sjajnog BONUSA DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Antonio002