Tottenham vs Everton: Tipovi, savjeti i kvote – 07.03.2022.

Dusan
7 ožujka, 2022
512 Views
Tottenham - Everton

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Tottenham

Ekipa Tottenhama sigurno ne pruža svoj maksimum ove sezone ali od dolaska Contea igraju nešto kvalitetniji nogomet. Momčad koja u svojoj ekipi ima zvijezde poput Kanea, Sona, Kulusevskog, Bergwijna, Reguliona i ostalih sigurno se ne može zadovoljiti učešćem u Europa Ligi.

Trenutno su sedmoplasirana ekipa lige sa 42 osvojena boda u 25 odigranih susreta te zaostaju šest bodova za mjestima koja vode u Ligu Prvaka. Do kraja sezone ćemo ih gledati u velikoj borbi sa Arsenalom, Manchester Unitedom, West Hamom i Wolvesom za četvrt poziciju koja vodi u ligu prvaka naredne sezone.

Tottenham je ekipa koja godinama ima fantastičnu napadačku zonu ali u ovoj sezoni u pojedinim susretima to ne dolazi do izražaja zbog blijedih partija sredine terena.

Everton

Sa druge strane ekipa Evertona igra jednu od najlošijih sezona u ovom desetljeću. Trenutno su tek 17-toplasirana ekipa lige i do kraja sezone im slijedi velika borba za ostanak u društvu najboljih. Trenutno se nalaze svega jedan bod iznad opasne zone a s obzirom da Burnley u posljednje vrijeme igra sve bolje za očekivati je da vidimo veliku borbu između ovih ekipa.

Tokom čitave sezone veliki problem Evertona je kreiranje gol prilika. U dosadašnje 24 utakmice postigli su svega 28 pogodaka. Na posljednjih sedam ligaških susreta upisali su pobjedu nad Leedsom te šest poraza.

Također pred današnji susret imaju i problema sa izostancima. Everton za današnji dvoboj ne može računati na Minu i Daviesa dok su pod znakom pitanja Godfrey, Delph i Dominic Calvert Lewin.

Prijedlog za klađenje

Tottenham je prethodne sezone ostao bez učešća u Ligi Prvaka a i u ovoj sezoni će voditi veliku borbu. Trenutno zaostaju šest bodova za mjestima koja vode u Ligu Prvaka i neophodna im je pobjeda danas da ostanu u igru. Igraju zaista daleko kvalitetniji nogomet od dolaska Contea te protiv ovakvog Evertona su ogromni favorit.

Everton je trenutno jedna od najlošijih ekipa lige, nalaze se u očajnoj formi te imaju šest poraza u posljednjih sedam ligaških susreta a osim toga za današnji susret će im nedostajati nekoliko prvotimaca.

Naš tip za ovaj meč je pobjeda Tottenhama uz azijski hendikep (-1) što kladionica bet365 plaća odličom kvotom 2.06. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Tottenham (-1)

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan