Toulouse vs Niort: Tipovi, savjeti i kvote – 25.04.2022.

Dusan
25 travnja, 2022
535 Views
Toulouse vs Niort

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Toulouse je igrama u dosadašnjem delu sezone pokazao da je pravo vreme za povratak u društvo najboljih ekipa u Francuskoj, i četiri meča pre kraja šampionata su „jednom nogom“ u Ligue 1.

Toulouse

Toulouse je na 34 odigrane utakmice ostvario učinak od 21 pobede, 10 remija i 3 poraza, uz  gol količnik od 78 postignutih i 30 primljenih golova, što je bilo dovoljno za prvo mesto na tabeli Ligue 2.

Domaćin ovog meča uz jednu utakmicu manje ima prednost od 5 bodova u odnosu na drugoplasirani AC Ajaccio i 8 bodova više od Auxerre-a, što znači da bi trijumfom sutra protiv Niort-a otišao na nedostižnih +11 u odnosu na Auxerre tri kola pre kraja i zvanično se plasirao u Ligue 1.

Toulouse je ove sezone zaista impresivno igrao kod kuće, a to najbolje pokazuje učinak od 12 pobeda, 4 remija i samo 1 poraz, kao i fantastična gol razlika od 48 postignutih i 13 primljenih golova.

Sjajnu formu u poslednje vreme i odličan utisak je pokvario remi u poslednjem kolu protiv Sochaux-a 1:1, tako da smo sigruni da fudbaleri Toulouse-a neće ponoviti tako lošu partiju, pogotovu jer sutra mogu završiti posao pred svojim navijačima.

Niort

Jedan bod je potreban ekipi Niort-a kako bi i zvanično potvrdila izbegavanje baraža i opstanak u ligi, a kako nakon ove utakmice imaju još tri meča da odigraju do kraja, nismo previše sigurni da će biti silno motivisani da do tog boda dođu protiv najbolje ekipe u ligi.

Niort je na 34 odigrane utakmice uspeo da osvoji sasvim skromnih 45 bodova, uz još skromniju gol razliku od 35 postignutih i 33 primljena gola. Jasno je da sa takvim ofanzivnim učinkom nisu mogli očekivati neki značajniji uspeh, a toga su i u klubu svesni.

Kada je u pitanju trenutna forma, deluje da se Niort kasno probudio, i na poslednjih pet odigranih utakmica ima skor od 2 pobede i 3 remija, uz neuobičajno velikih 6 postignutih i 2 primljena gola, ali moramo pomenuti da su ti mečevi bili uglavnom protiv ekipa iz donjeg dela tabele.

Kako praktično nemaju takmičarskih ambicija, sumnjamo da će biti previše motivisani da daju 110 posto svojih mogućnosti sutra.

Nema značajnijih izostanaka, i oba trenera mogu računati na najjače sastave za sutrašnju utakmicu.

Prijedlog za tipovanje

U prvom ovosezonskom duelu je Niort bio uspešniji na domaćem terenu rezultatom 2:1, tako da fudbaleri Toulouse-a imaju odličnu priliku da se revanširaju. Toulouse sutra može završiti posao, i ukoliko gledamo kvalitet ova dva tima i formu, sve ukazuje na ubedljivu pobedu domaće ekipe.

Očekuje se pun stadion sutra, tako da će to biti dodatni motiv fudbalerima Toulouse-a da daju sve od sebe i overe plasman u Ligue 1. Verujemo u otvoren i ofanzivan meč, u kojem golovi ne bi trebali izostati.

Prognoza: 1 i 2 do 6 golova

Kvota: 1.75

Kladionica: mozzartbet

Trenutno sportska kladionica mozzartbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 30000 RSD u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan