Tsitsipas vs Auger Aliassime: Tipovi, savjeti i kvote – 13.02.2022.

Dusan
13 veljače, 2022
433 Views
Stefanos Tsitsipas – Felix Auger Aliassime

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas ima odličnu prethodnu sezonu iza sebe u kojoj je bio fantastičan u dijelu sezone na zemlji nakon čega je njegova forma neočekivano pala te nije uspio ispuniti očekivanja u završnici sezone. Ipak, da tako neće biti i ove godine za četvrtog reketa svijeta može se vidjeti po samom početku sezone.

Stefanos ima odličan početak nove sezone u kojem je ispao u polufinalu Australian Opena od velikog rivala, Danila Medvedeva koji zaista igra fantastično. Nakon toga je vezao četiri pobjede protiv Davidovich Fokine, Ivashke, De Minaura te Lehecke i zasluženo je ušao u novo ATP finale.

Inače je igrač koji igra sjajno na hardu, odgovaraju mu dvoranski uvjeti a s obzirom na konkurenciju na ovom turniru uopće nije iznenađujuće da je došao do finala te da u isto ulazi kao favorit.

Felix Auger Aliassime

Felix Auger Aliassime je 21-godišnji teniser iz Kanade koji je trenutno deveti reket svijeta. Auger je dvije godine proveo oko 20-og mjesta na ljestvici ali je prethodna sezona bila sjajna i uspio je napraviti iskorak te ući u top 10 igrača svijeta.

Igrač je koji je još uvijek bez ATP titule ali je do sada igrao osam ATP finala, od čega su tri bila na hardu u dvorani što dovoljno pokazuje da mu ovakvi uslove igre odgovaraju. Osim što je prethodne godine igrao dva ATP finala on je bio sjajan na Grand Slam turnirima te je igrao četvrt finale Wimbledona te polufinale US Opena.

Felix je i u ovu godinu ušao sjajno. Na Australian Openu je igrao četvrt finale u kome je čak i poveo Danila Medvedeva sa 2-0 i bio bolji na terenu u prvoj polovici trećeg seta nakon čega je njegov nivo igre blago opao te je Danil uspio preokrenuti. Bez obzira na taj poraz jasno je da je trenutno jedan od najboljih igrača na touru. Ovdje je Auger odigrao četiri sjajna meča u kojim je savladao Gerasimova, Murraya, Norriea te sedmog igrača svijeta Rubleva te ukoliko ponovi takvu partiju danas sigurno da može doći do svog prvog ATP turnira u devetom ATP finalu.

Tipovanje na susret

U duelu između Felixa Augera Aliassime i Stefanosa Tsitsipasa će sigurno biti nekoliko gemova gdje će igrači sjajnim servisima osvajati gemove. Ipak, ključ za pobjedu će biti igra sa osnovne linije gdje u trenutnoj formi Auger sigurno može parirati Stefanosu.

Ovi igrači vode velike bitke još od juniorskih dana a trenutno je 5-3 za Stefanosa a s obzirom na formu igrača za očekivati je da vidimo jedan neizvjestan dvoboj.

Naš tip za ovaj susret je hendikep gemova (+2.5) na Felixa Augera Aliassimea što kladionica unibet plaća odličom kvotom 1.84. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: Felix Auger Aliassime (+2.5)

Unibet Kladionica

4.2/5
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Solidan bonus dobrodošlice
  • Raznolike promocije
  • Visoka sigurnost i bezbednost igrača
  • Platforma za uživo klađenje je nestabilna
  • Proces verifikacije naloga može biti mukotrpan
  • Veliki broj primedbi igrača koji nisu rešeni od strane kompanije
100% do 50 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan