Tsitsipas vs Ivashka: Tipovi, savjeti i kvote – 20.04.2022.

Dusan
20 travnja, 2022
478 Views
Stefanos Tsitsipas – Ilya Ivashka

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Nakon što je uspio da odbrani Masters u Monte Carlu Stefanos Tsitsipas će u Barceloni, kao prvi nositelj turnira danas igrati svoj prvi meč protiv Ilye Ivashke.

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas je 23-godišnjak koji je trenutno peti reket svijeta. Igrač je koji je već nekoliko godina u samom vrhu ATP ljestvice a s obzirom na godine očekivanja od njega su zaista ogromna.

Stefanos iza sebe ima najbolju sezonu na zemljanoj podlozi u karijeri. Osvojio je Monte Carlo i Lyon, igrao je finale French Opena i nakon toga se očekivao veliki iskorak u njegovoj karijeri. Ipak, na turnirima na hardu je igrao ispod svog nivoa, često je ispadao u ranoj fazi turnira te nije uspio da ugrozi trojicu najboljih igrača današnjice. Ima solidan početak nove sezone u kojoj je na omjeru 22-7.

Da će i ove sezone napraviti velike rezultate na zemlji moglo se vidjeti prošlog tjedna gdje je u Monte Carlu uspio da odbrani titulu. Na tom turniru nije igrao najbolje na početku ali treći set protiv Schwartzmana u kome je okrenuo 4-0 je bio ključan i nakon toga je demolirao Zvereva i Fokinu te je za očekivati da sa takvim igrama nastavi i ovdje.

Stefanos je prošle godine ovdje igrao finale koga je izgubio od Rafe Nadala te mu sigurno uvjeti igre u Barceloni odgovaraju.

Ilya Ivashka

Sa druge strane Ilya Ivashka je 28-godišnji teniser iz Bjelorusije koji je trenutno 44-ti reket svijeta. Igrač je koji obožava igrati na hardu gdje i skuplja najviše poena tokom sezone ali s obzirom da se oslanja na igru sa osnovne linije čest je slučaj da i na zemlji odigra vrhunski meč.

Ipak, on loptice udara snažno i ravno te sigurno da na hardu pravi daleko veću prednost u razmjenama. Na početku ove godine Ivashka nije u najboljoj formi. Igrao je ukupno pet turnira i na njima je skupio svega tri pobjede uz pobjedu ovdje u prvom kolu nad Martinezom.

U ovom meču će Stefanos sigurno biti igrač koji će praviti nešto veću prednost servisom. Također, nakon fenomenalnih partija u Monte Carlu za očekivati je da i sa osnovne linije dominira te stoga očekujemo njegovu rutinsku pobjedu kroz dva seta.

Naš tip za ovaj meč je manje od 20 gemova (azijski zbroj gemova) što kladionica 22bet  plaća odličom kvotom 1.86. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: (20) manje

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Author Dusan