Valencia vs Tenerife: Tipovi, savjeti i kvote – 01.04.2022.

Dusan
1 travnja, 2022
374 Views
Valencia vs Tenerife ACB

Samo dva dana nakon teškog gostovanja Cedevita Olimpiji, za košarkaše Valencie stiže novi izazov – u petak od 21 sat na svom terenu igraju odgođenu utakmicu 20. kola ACB lige protiv Tenerifea.

Pitate se kako doći do pravih tipova za klađenje na internetu? Došli ste na pravo mjesto jer portal sportske-kladionice.com nudi upravo to. Ako vam je dosta gubljenja novaca s takozvanim prognozama i tipovima dana u moru portala nastavite čitati.

Na našem portalu rade samo provjereni eksperti koji su specijalizirani za određene sportove i lige. Svakog dana ostavljaju svoje najbolje selekcije od kojih najbolji tip biramo za Tip Dana. Za dodatnu zaradu svakodnevno objavljujemo i Tiket Dana.

Valencia

Valencia je u srijedu gostovala u Ljubljani i u dvorani “Stožice” doživjela drugi uzastopni poraz u Eurokupu. Nakon dobre prve četvrtine košarkaši španjolskog predstavnika prepustili su prednost protivniku i do kraja susreta nisu uspjeli preokrenuti rezultat.

Samo dva dana kasnije čeka ih novi težak ispit, pa je upitno koliko će se moći regenerirati. Uz to, momčad su zadesile i loše vijesti, jer najbolji strijelac i šuter momčadi Klemen Prepelič zbog teške ozljede ruke neće moći nastupiti do kraja sezone. Izostanak slovenskog reprezentativca uvelike umanjuje prijetnju ove momčadi s perimetra, jer osim njega Valencia nema puno pouzdanih strijelaca. Tu su i Xabi Lopez-Arostegui i Martin Hermannsson, ali to definitivno nije dovoljno.

Izbornik Joan Penarroya dao je priliku u Ljubljani nekolicini mladih igrača poput Josepa Puerta, Millana Jimeneza, Guillema Ferranda i Jaimea Pradille, koji imaju očitu nesigurnost i neiskustvo, pa je bilo mnogo promašenih udaraca i izgubljenih lopti.

Tenerife

S druge strane, Tenerife igraju jako dobro u ovoj fazi sezone i konstantno dižu formu iz utakmice u utakmicu. U Ligi prvaka upisali su svih šest pobjeda u Top 16 fazi, dok su u španjolskom prvenstvu u posljednjih sedam utakmica poraženi samo jednom.

Prvi dio sezone bio je jako loš s momčadi s Kanarskih otoka, ali bilo je jasno da to nije realan odraz kvalitete ove momčadi. Roster je popunjen igračima koji imaju previše iskustva i koji su dugo zajedno, a bilo je samo pitanje vremena kada će Shermadini, Huertas, Fitipaldo, Salin, Wiltjer i ostali “kliknuti” i početi bilježiti pozitivne rezultate.

Uoči ovog susreta nalaze se na šestom mjestu tablice ACB lige s omjerom pobjeda i poraza 15-9 i imaju samo jedan trijumf manje od Valencije, koja je peta sa 16-8.

Raniji susreti

Valencia je u prvom dijelu sezone slavila na Kanarskim otocima s 80:78, a momčad je do pobjede predvodio kubanski centar Jasiel Rivero s 20 poena.

Prijedlog za tipovanje

Nismo sigurni hoće li se Valencia moći dovoljno osvježiti da lako porazi Tenerife. Uz to, ozljeda Prepelića, koji je bio vrlo važan igrač, sigurno će utjecati na momčad i trebat će vremena za preraspodjelu uloga i minutaže.

S druge strane, gosti su u velikom zamahu i motivirani će doći u “La Fontetu” s namjerom da nastave niz dobrih partija i partija.

Dakle, naš prijedlog je hendikep pobjeda gostiju na margini od +4,5 poena u Mozzartbetu, a bit će uspješna ako Tenerife dobije ovaj meč ili izgubi s najviše četiri poena u regularnih 40 minuta (u ovoj kladionici ishod u produžetku se ne računa).

Prijedlog za tipovanje: Tenerife +4.5

Tečaj: 1.9

Kladionica: Mozzartbet

Mozzartbet trenutno nudi jedne od najatraktivnijih BONUSA DOBRODOŠLICE od svih kladionica i lokala u regionu s kojima možete ostvariti do čak 30.000 RSD.

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan