Vikingur Reykjavik vs. Malmo: Tipovi, savjeti i kvote 12.07.2022.

Dusan
11 srpnja, 2022
504 Views
Vikingur Reykjavik vs. Malmo

Danas su na programu uzvratne utakmice kvalifikacija za Ligu Prvaka, pa imamo nekoliko prilično zanimljivih utakmica. Nama je lično najinteresantnija utakmica koja se igra na Islandu, gde domaća momčad juri minus od jednog gola protiv Švedske momčadi Malmo.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Vikingur Reykjavik

Domaća momčad se nalazi u punoj takmičarskoj formi, pošto je vrlo dobro poznato da ove lige kao što su Norveška, Island i slične imaju malo drugačiji kalendar i da vrlo često u sred leta njihovi šampionati se nalaze u punom jeku.

Momčad Vikingura od Maja meseca jedini poraz koji je doživela je bio baš protiv Malme pre nedelju dana, a sem te utakmice imaju seriju od devet uzastopnih pobjeda. Osim što pobjeđuju oni su i vrlo efikasni, te se retko koja utakmica završi sa manje od tri gola.

Malmo

Slična situacija je i kod gostujuće momčadi, pošto se Švedska liga takođe igra, te se ovde ne može gledati na činjenicu da li je neko u prednosti jer ima takmičarsku formu.

Oni su također u lepoj seriji od pet pobjeda i jedne izgubljene utakmice u poslednjih šest susreta, ali na prvom meču su pokazali dosta defanzivnih nedostataka koje je Islandska momčad znala jako lepo da iskoristi.

Iako nemaju pritisak da moraju postići zgoditak, pošto se ne računa gol u gostima, oni svakako ne bi smeli da se kockaju i igraju defanzivno na ovom susretu.

H2H

Susret koji su odigrali pre sedam dana je bio prvi i jedini susret ove dve momčadi te ne postoje neki trendovi na koje se treba obratiti posebna pozornost.

Povrede i suspenzije

Oba trenera nemaju prevelikih problema pred ovaj susret te se očekuju najbolje momčadi na obe strane terena.

Prijedlog za klađenje

Mi smatramo da bi ovo trebao biti jedan prilično otvoren susret između dve ofanzivne momčadi, te se mi odlučujemo za igranje igre 3+ ovde.

Tip: 3+

Koeficijent: 1,85

Kladionica: 22bet

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan