Villareal vs Juventus: Tipovi, savjeti i kvote – 22.02.2022.

Dusan
22 veljače, 2022
372 Views
Villareal vs Juventus

Momčadi Villareala i Juventusa nisu odigrali grupnu fazu Lige prvaka na način na koji je nogometna javnost od njih očekivala. No, i jedni i drugi su ostvarili svoj primarni cilj – plasman među 16 najboljih ekipa. Sada ih čeka borba za četvrtfinale, a mjesta ima samo za jedne.

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu dugi niz godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši eksperti, koji su specijalizirani za razne lige i sportove, ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Villareal

Aktualni pobjednik Europske lige plasirao se u osminu finala tek u poslednjem kolu, nakon što je u izravnom dvoboju svladao Atalantu u Bergamu rezultatom 3:2. Unatoč kasnijoj ovjeri vize, ova momčad je spoj iskusnih i kvalitetnih pojedinaca i zasigurno će biti ravnopravan protivnik favoriziranom Juventusu.

Ova utakmica dolazi u dobrom trenutku za španjolsku momčad, jer nisu poraženi u posljednja četiri meča u LaLigi. Štoviše, osvojili su 10 od maksimalnih 12 bodova i jedino nisu pobijedili Real Madrid (0:0), dok su bili bolji od Mallorce (3:0), Betisa (2:0) i Granade (4:1).

U navedenom razdoblju primili su samo jedan gol, što ne čudi nikoga tko pomno prati ovu momčad, budući da su taktički izuzetno dobro uvježbani. Brane se iznimno disciplinirano, te nikad ne žure i strpljivo grade svaki napad, vrebajući trenutak nepažnje suparnika.

Juventus

Popularna “Stara dama” u nastavak sezone ulazi vrlo optimistično. Momčad je potpisala supertalentovanog srpskog napadača Dušana Vlahovića iz Fiorentine, dok je središnji vezni Denis Zakaria stigao iz njemačke Borussije Monchengladbach. Spomenuti tandem dodatno će ojačati ovu ekipu. Srbin će biti stalna prijetnja protivničkim obranama, dok će Zakaria donositi produktivnost i u napadu i u obrani.

Juventus je grupnu fazu završio na prvom mjestu ispred Chelsea, pobijedivši u prve četiri utakmice i rutinski odigravši ostala dva susreta, iako mu je pomogao Zenit, remijem u prošlom kolu protiv “plavaca”.

Momčad iz Torina u posljednje vrijeme teško daje, ali teško i prima golove, pa u četiri od posljednjih pet utakmica ukupno nisu postignuta više od dva pogotka. Imaju godinama savršeno organiziranu obrambenu liniju koja rijetko kada dopušta protivnicima da uopće stvaraju šanse, a to je jedna od kvaliteta po kojoj su prepoznatljivi.

Trener Massimiliano Allegri ima velikih problema s ozlijeđenim ofenzivcima, pa u ovoj utakmici neće moći računati na ozlijeđene Dybalu, Chiesu i Bernardeschia, te će biti primoran promijeniti formaciju iz 4-3-3 u 4-4 -2.

Očekivani sastavi

Villareal (4-3-3): Rulli; Foyth, Albiol, Pau Torres, Peraza; Capoue, Lo Celso, Parejo; Alberto Moreno, Chukwueze, Danjuma

Juventus (4-4-2): Szczesny; De Sciglio, Danilo, De Ligt, Alex Sandro; Cuadrado, Locatelli, Zakaria, Rabiot; Morata, Vlahović

Raniji susreti

Ovo će biti prvi službeni dvoboj između Villareala i Juventusa.

Prijedlog za tipovanje

Obje momčadi imaju dobro organiziranu obrambenu liniju i očekujemo da će igrati u skladu s tim. Budući da je ovo prva utakmica u dvoboju, pretpostavljamo da i jedni i drugi neće žuriti, te da će biti oprezni.

Stoga je naš prijedlog klađenja tip 0-2 gola u MaxBetu, što znači da će ovaj tip biti uspješan ako u utakmici ne budu postignuta više od dva gola.

Prijedlog za tipovanje: 0-2

Tečaj: 1.68

Kladionica: MaxBet

Author Dusan