West Ham vs Lyon: Tipovi, savjeti i kvote – 07.04.2022.

Dusan
6 travnja, 2022
550 Views
West Ham - Lyon

 Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

West Ham

Ekipa West Hama ima jednu sjajnu sezonu iza sebe u Premier Ligi u kojoj su se čak borili za mjesta koja vode u Ligu Prvaka ali su se na kraju morali zadovoljiti učešćem u Europa Ligi.

Ove godine je momčad West Hama nastavila sa sjajnim partijama. Trenutno su šestoplasirana ekipa Premier Lige sa 51 osvojenim bodom te trenutno zaostaju svega tri boda za mjestima koja vode u Ligu Prvaka. Od početka sezone zaista igraju na visokom nivou, jedna su od najefikasnijih ekipa Premier Lige sa 51 postignutim pogotkom u 31 odigranom susretu i jasno je da je sjajna napadačka zona njihov najveći adut.

U Europa Ligi je ekipa West Hama također igrala na visokom nivou. U skupini su bili smješteni sa momčadima Dinama, Rapida i Genka a na kraju su bez većih poteškoća osvojili prvo mjesto koje ih je odvelo direktno u osminu finala ovog takmičenja.

Nisu imali sreće sa žrijebom u osmini finala te su izvukli Sevillu koja je bila jedan od favorita turnira ali su ih nakon dvomeča uspjeli nadigrati. West Ham je pogotkom Yarmolenka u produžecima uspio savladati i izbaciti Sevillu te su sigurno trenutno jedni od glavnih kandidata za osvajanje ovog takmičenja.

Lyon

Momčad Lyona je prethodne sezone neočekivanim porazom od Nice u posljednjem kolu izgubila svoje mjesto u Ligi Prvaka te smo ih stoga ove godine gledali u utakmicama Europa Lige.

Kada je riječ o igrama Lyona u domaćem šampionatu ove sezone, one su daleko ispod očekivanog nivoa. Trenutno su tek devetoplasirana ekipa lige i zaostaju čak osam bodova za mjestima koja vode u Ligu Prvaka naredne sezone. Naravno, najveći razlog ovakvih rezultata je posljednja linija koja prima više od pogotka u prosjeku u domaćem šampionatu.

Sa druge strane u Europa Ligi su igrali na daleko većem nivou. U grupnoj fazi su dominirali te su je bez problema završili iznad Rangersa, Sparte i Brondbya te su na taj način ušli direktno u osminu finala. U osmini finala su igrali protiv favorizovanog Porta, uspjeli su ih savladati na Dragau što je uz 1-1 na domaćem terenu bilo dovoljno za prolaz u četvrtinu finala.

Prijedlog za tipovanje

U utakmici između West Hama i Lyona je za očekivati da vidimo jedan otvoren, napadački nogomet od obje momčadi te pregršt gol prilika sa obje strane. S obzirom da obje momčadi od početka sezone imaju problema sa posljednjom linijom dok napadačke zone djeluju sjajno sigurno je klađenje na golove najbolji izbor u ovom susretu.

Naš tip za ovaj susret je BTTS (oba tima daju gol) što kladionica 22bet plaća odličom kvotom 1.80. Ovaj tip je pravi primjer value bet klađenja a s obzirom na tečaj odličan je i za sistemski tiket.

TIP: BTTS

KLADIONICA: 22BET

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan